bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТамБУР для команд з Херсонської, Миколаївської, Запорізької обл. Тема залучення молоді до відбудови
31.01.2024

Громадська організація “Будуємо Україну Разом”, яка вже майже 10 років створює волонтерські та освітні можливості для молоді. Наша ГО початково виникла, як реакція на війну — розпочали свій шлях у 2014 році із відновлення будинків у Краматорську, а зараз виросла до всеукраїнської організації, яка розвиває довіру та відповідальність серед української молоді задля розвитку демократичної України. 

Одні із найвідоміших наших проєктів — це будівничі волонтерські табори — БУР-табори, та короткострокові будівельні акції — БУРчики. 

Ми хочемо передати свій досвід організації таких активностей та поділитись методиками, як залучати молодь до таких подій. Тому запускаємо програму обмінів ТамБУР! 

Завдяки участі ви також познайомитеся із представниками інших громад, поговорите про спільне, визначите виклики та поділитесь, як їх вирішуєте.

Уявіть скільки користі принесе вам ця зустріч!

❗️ Після участі у ТамБУРі частина команд отримає можливість втілити кількаденну (1-3 дні) волонтерську активність (БУРчик) у своїй громаді. Це допоможе на практиці засвоїти набуті знання.

 

Умови участі: 

✔️  Для представників з Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей.

✔️ Від однієї команди може податись 1-2 учасники/-ці.

✔️ Повинна бути ідея, яку можна реалізувати в рамках БУРчику (невеликий об’єкт, до відновлення якого прагнете залучити молодь).

✔️  ТамБУР пройде у Київської області (проживання, харчування та частково проїзд ми забезпечуємо). 

 

Дати ТамБУРу:

Можна податись на одну із дат: 10-13 березня або 13-16 березня.

Дедлайн реєстрації: 15 лютого.

 

Заповнити заявку можна тут: https://cutt.ly/DwZZEC5q 

Реєструйтесь, навчайтесь та відновлюйте свої громади!

На зображенні може бути: 10 людей та текст «SuP вчимо залучати молодь до вдновлення громади! рееструйтеся на тамбур partnership Canada будуемо украϊну разом»

Проєкт реалізується за фінансової підтримки канадської Програми підтримки миру та стабілізаційних зусиль Міністерства міжнародних справ Канади.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.