bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Польща солідарна з Україною»
06.12.2023

Прес-конференція “Польща солідарна з Україною. Внесок неурядових організацій Польщі у підтримку України в боротьбі з російською агресією”

7 грудня 2023 р. 15:00, Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ, 01001

7 грудня 2023 року Спільнота Aсоціацій, Конфедерація неурядових ініціатив Республіки Польща запрошуємо на презентацію широкого звіту Спільноти Aсоціаційта Конфедерації неурядових ініціатив Республіки Польща, що представить аналітичні висновки, а також найсвіжіші статистичні дані про участь неурядових організацій Польщі (НУО), тобто громадянського суспільства Польщі в реалізації проєктів та ініціатив з підтримки українців від початку повномасштабного вторгнення росії.

До участі у події також запрошені представники Посольства Польщі в Україні, а також українські партнери, які були залучені до реалізації відповідних проєктів, а саме депутати ВРУ, депутати міських рад, командири районів ДСНС.

Ключові висновки Звіту представлять:
- Каміль Рибіковський, модератор, Віце-президент Конфедерації неурядових ініціатив Республіки Польща;
- Марчін Шевчак, доповідач, пожежник, рятувальник і спеціаліст з питань зниклих безвісти пошуково-рятувальної групи у Валбжиху. Від початку нападу Росії на Україну займався гуманітарною допомогою біженцям від війни в Польщі. співзасновник Ukraine aid hub та керівник Центру проживання біженців;
- Патрик Галацкевич, доповідач, фахівець з питань європейської інтеграції та регіональної політики, колишній заступнико мера міста та гміни Конти-Вроцлавські.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.