bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українське суспільство в умовах війни
24.11.2023

Нова ініціатива  від студентів кафедри новітньої історії України КНУ Тараса Шевченка для прогресивної  молоді. Запрошуємо вас зафільмувати подію року, а саме форум «Українське суспільство в умовах війни», що відбудеться 7-8 грудня.

На вас чекають круті спікери, а саме: колишні політики,  державні та громадські діячі.  Кожен з них поділиться  власними думкам з приводу тем форуму. Запрошуємо журналістів приєднатися до форуму, де ви матимете унікальну можливість поглибити свої знання та отримати ексклюзивні матеріали для своїх майбутніх публікацій. Не пропустіть цей потужний форум, який розкриє перспективні шляхи розвитку нашої країни та сприятиме обміну цінною інформацією для вас і вашої аудиторії. Ця подія точно не залишить вас осторонь.

 

В умовах швидкоплинності часу, форум стане платформою, де буде  висвітлено актуальні питання сьогодення і знайдено шляхи рішень. 

  1. Як війна вплинула на сучасне суспільство?

  2. Освітній процес в умовах воєнного стану?

  3. Роль молоді у формуванні нової парадигми української спільноти. 

З огляду на теперішню ситуацію в країні, всі  заходи безпеки будуть дотримані та вживанні. Під час тривоги форум призупинятиме свою діяльність.Всі присутні зможуть перейти в надійне укриття всередині будівлі

 

Дата:

7-8 грудня 2023

Місце:

Київ

Посилання на реєстрацію 

https://forms.gle/qQcC86yXy5fqSYRy6


Телефон комунікаційної служби: 0979968685 Назар

Контакти

  • 0979968685 Назар

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.