bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Незламні, коли разом: всеукраїнський форум для освітян «Сьогодні заради майбутнього»
23.11.2023

Участь у форумі — це можливість для тих, хто працює в освіті, першими почути про нові освітні продукти та скористатися ними, познайомитися з однодумцями з галузі для обміну досвідом і спільних проєктів, а ще підтримати колег на прифронтових територіях. 

Разом із фондом «savED» пропонуємо учасникам принести по книжці для Миколаївського ліцею № 55, де облаштовують укриття з полицями книг, якими учні зможуть користуватися під час повітряної тривоги. Також на форумі можна буде взяти участь у безпрограшній миттєвій лотереї і за донат для ліцею виграти або символічний подарунок, або корисні в роботі матеріали.

Для кого буде корисний форум?

Важливо відстежувати освітні тренди. Таким  майданчиком для професійних знайомств та обміну найкращими практиками стане Всеукраїнський форум. Особливо корисною подія буде для освітніх управлінців, адже саме вони мають найбільший вплив на процеси в українській освіті, ініціюють зміни на місцях або ж підтримують ініціативи вчителів. 

«Нам точно є що вам сказати. І впевнені, Вам також. Будуть виступи лідерів думок, публічні дискусії, майстер-класи й ще багато цікавого від  “Про.Світ”. Крім того, ми дуже скучили за спілкуванням наживо. Тож у Києві 25 листопада чекаємо саме на Вас. Не забудьте взяти книжку українською. Незламні, коли разом. До зустрічі», – запрошує голова ГО «Про.Світ» Олександра Пєтушкова

Також окремі тематичні блоки форуму будуть корисними для шкільних психологів і освітян з деокупованих територій. Вони матимуть простір для того, аби поділитися досвідом, знайти розуміння та розвинути необхідні навички.

Які питання розглянуть на форумі?

У програмі форуму — три основних тематичних блоки:

  1. Про.Безпека: безпечна освітня екосистема. Тут відбудеться панельна дискусія, на якій обговорять складові безпечної освітньої екосистеми та конкретні дії для її творення за часів війни. 
  2. Про.Фахівці: безпечний дорослий. Тут ГО «Про.Світ» презентує дослідження про роботу психологічної служби у школі та онлайн-курс, який створили на основі цього дослідження. Також психологи проведуть майстер-класи для розвитку навичок самопідтримки, допомоги дітям і дорослим. 
  3. Про.Відновлення: досвід деокупації. Тут ГО «Про.Світ» презентує дослідження про освіту на деокупованих територіях і розкриє історії окремих освітян, що пережили досвід окупації. Про свій досвід розкажуть освітні управлінці з Київської, Харківської та Херсонської області.

Повну програму форуму розмістили на сайті та надіслали тим, хто заповнив форму реєстрації.

Отож, підшуковуйте книжку, яку хочете передати для дітей Миколаївського ліцею № 55, бронюйте дату у гугл-календарі та реєструйтеся до участі! Це можна зробити за посиланням. Бо освітяни незламні, коли разом!

Форум проведуть у партнерстві зі Службою освітнього омбудсмена та в межах проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», який реалізує Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією, та за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.