bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на першу презентацію Моніторингу виконання умов програми МВФ та макрофіну ЄС
22.11.2023

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) запрошує Вас на презентацію першого Моніторингу виконання умов програми МВФ та макрофіну ЄС.

Співпраця з міжнародними партнерами сьогодні є критично важливою для України: внутрішніх надходжень до бюджету вистачає лише на фінансування оборони та безпеки. ЄС та МВФ готові надавати фінансування в бюджет, але не просто надавши гроші, а створивши передумови для процвітання України.

Для цього в меморандумах про позики включають структурні маяки (МВФ) та зобов’язання (ЄС) - реформи та зміни, які Україна має виконати для досягнення макроекономічної стійкості та створення підґрунтя для економічного зростання.

Саме тому консорціум #RRR4U розпочинає регулярний моніторинг виконання Україною маяків та зобов’язань.

Захід відбудеться 28 листопада 2023 року у гібридному форматі: онлайн Zoom (посилання буде надіслано після отримання підтвердження участі) та офлайн у Києві (місце проведення заходу буде оголошено зареєстрованим учасникам).

Початок заходу о 15:00 до 17:00 (за київським часом).

Мова заходу: українська/англійська (синхронний переклад).

Будь ласка, підтвердить свою участь у події заповнивши реєстраційну форму за наступним посиланням https://forms.office.com/e/exTuiTGYpn

 

Захід відбувається за фінансової підтримки Міжнародного Фонду Відродження

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.