bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Просторове планування в процесах відбудови: мережування спільноти та співпраця
10.11.2023

Урбаністична коаліція Ро3квіт запрошує до участі в мережуванні представників(ць) українських організацій, які залучені до процесів розробки документів просторового планування, для обміну досвідом та пошуку нових можливостей та співпраць!

Подія відбудеться 25-26 листопада у Львові. Реєстрація за посиланням.

Протягом заходу будуть представлені результати дослідження викликів та потреб фахівців(чинь) в галузі просторового планування в процесах відбудови, який проєктна команда проводить з метою ідентифікації найбільш болючих проблем та перешкод для розвитку всієї галузі і які потребують консолідації спільноти просторових планувальників(ць) для свого вирішення. Прийняти участь у дослідженні можна за посиланням

Також в рамках події відбудеться активне мережування учасників. Ми сподіваємось, що захід сприятиме об’єднанню спільноти та дозволить визначити прийнятні формати взаємодії для досягнення спільних цілей, які сприятимуть сталому відновленню. Зокрема, пошуку форматів для уникнення недоброчесної конкуренції, дублювання роботи, а також побудови етичних засад співпраці та консолідації зусиль в проєктах відновлення.

До участі запрошуються українські планувальники та планувальниці, які залучені до процесу відновлення України шляхом створення планувальних документів різних рівнів: містобудівної документації, стратегій просторового розвитку та неформальних просторових концепцій для територіальних громад України тощо.

Звертаємо вашу увагу, що кількість місць для участі у заході обмежена. Підтвердженням участі буде вважатись лист від організаторів на вашу електронну адресу.

Просторове планування в процесах відбудови: мережування спільноти та співпраця

Коли? 25-26 листопада, 2023 року

Де? Львів (точну локацію ми сповістимо зареєстрованим учасникам(цям)

☑️ Дедлайн реєстрації: 19 листопада 2023 року


Реєстраційна форма: https://forms.gle/zMSGpfo3UKhzD72Z7

–––-
Проєкт здійснюється за фінансової підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Контакти

  • https://ro3kvit.com/ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.