bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відверта розмова про здорові стосунки та любов до себе: новий формат
08.11.2023

В умовах постійного стресу та невизначеності питання любові до себе відходить на другий план, та чи правильно це? Наскільки важливим в буремні часи є не забувати про себе, свої потреби та самоцінність? Як любов до себе впливає на побудову так званих “здорових стосунків” та що таке “здорові стосунки”?

Які червоні лінії вказують на те, що ти знаходишся в аб’юзивних стосунках? Як захистити себе та вийти з ситуації насилля? До кого звертатись та що робити?

Ці та багато інших питань ставить собі, напевно, кожна дівчина на тому чи іншому етапі життя. На жаль, ані у школі, ані в університеті нам не розповідають, як правильно будувати стосунки з собою та з оточуючими людьми. Батьки та рідні часто віддають перевагу цієї теми уникати.

При цьому, здорові стосунки з собою та іншими є одним з основних ресурсів для побудови щасливого та гармонійного життя й збереження свого ментального стану у часи війни.

Тож запрошуємо вас взяти участь у НОВОМУ ФОРМАТІ проєкту “Відкрита розмова про здорові стосунки та любов до себе”, в рамках якого упродовж трьох тижнів ми будемо спілуватись з професійною психологинею та юристкою, які допоможуть нам розібратись у тому, що таке любов до себе, як будувати ненасильницькі стосунки та що роботи у випадку, якщо стосунки, в яких ми перебуваємо, є аб’юзивними.

Дати та тематики зустрічей:

???? 25 листопада 2023 з 10:00 по 12:00 - “Любов до себе: як її віднайти та вберегти”

???? 2 грудня 2023 з 10:00 по 12:00 - “Здорові та нездорові стосунки: у чому різниця та як не помилитись”

???? 9 грудня 2023 з 10:00 по 12:00 - “Як захистити себе у аб’юзивних стосунках”

Запрошені експертки:
????Ірина Трофімчук - терапевтка, експертка зі здорового та свідомого способу життя, тренерка з йоги, коуч з питань прийняття себе, регулювання емоцій, саморозвитку та свідомого підходу до життя (25 листопада та 2 грудня)

????Анастасія Слободяник - представниця ГО “ЮрФем” (9 грудня)

Участь у проєкті можуть взяти дівчата 16-21 років з будь-якого куточку України та світу.

Зустрічі будуть проходити online на платформі Zoom. Робоча мова зустрічей - українська. Між зустрічами передбачена робота та комунікація в спільному робочому Telegram чаті.

Для участі у проєкті обов’язкова реєстрація за посиланням: https://forms.gle/2wZ1ppmJrjd3XppW6

⏰ Дедлайн реєстрації: 21 листопада 2023 о 24:00. Відібраним учасницям 22 листопада 2023 прийде лист-підтвердження на пошту, а також повідомлення в Telegram.

Участь у проєкті є БЕЗКОШТОВНА.

Подія реалізується ГО “Жіноча Ліга” у співпраці з ГО “ЮрФем”.

Для того, щоб завжди бути в курсі останніх новин у сфері гендерної рівності та прав жінок, заохочуємо вас підписатись на Telegram-канал “Простір твого зростання”: https://t.me/mydevelopmentspace

Контакти

  • http://womensleague.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.