bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Турнір із консультування клієнтів для майбутніх правників
02.11.2023

Асоціація юридичних клінік України за підтримки Європейського Союзу та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні організовує Турнір із консультування клієнтів 2023, присвячений Міжнародному дню боротьби з корупцією та 20-річчю Конвенції ООН проти корупції. 

Турнір відбудеться 14-15 грудня офлайн на базі Львівського державного університету внутрішніх справ (м. Львів). Тема турніру — «Протидія корупції, захист прав викривачів: актуальні для України виклики».Змагання спрямовані на розвиток у майбутніх правників навичок інтервʼювання клієнтів, дотримання принципів професійної етики та вміння надавати клієнтам первинну консультацію із питань, повʼязаних із протидією корупції. 

На кожному етапі турніру команди проводитимуть інтерв’ювання у новій справі та надаватимуть консультацію клієнту, роль якого виконуватимуть запрошені актори. Турнір проводитиметься українською мовою у три тури. З правилами турніру можна ознайомитися тут. Критерії оцінювання можна знайти за цим покликанням

Запрошуємо до участі команди юридичних клінік у складі двох учасників/-ць та тренера/-ки. Як виняток реєструватися можуть студенти/-ки правничих факультетів, де не створені юридичні клініки. У процесі відбору перевага надаватиметься командам із юридичних клінік. Від однієї юридичної клініки/правничої школи, при якій не створена ЮК, допускається одна команда. 

Щоб взяти участь у турнірі, необхідно подати заявку, заповнивши форму та прикріпивши до неї коротке відео (до 10 хвилин) із записом першого етапу роботи консультантів із клієнтом: його зустріч, пояснення умов, визначення мети консультації (до початку етапу вільної розповіді клієнта). Під час завантаження відео необхідно надати доступ до його перегляду (за посиланням). Дедлайн подачі заявок: 22 листопада 2023 р. 

Щоб зрозуміти, як відбуваються ці змагання, рекомендуємо переглянути відео одного з фіналів Олімпіади юридичних клінік України з консультування клієнтів

За результатами оцінки відео організаційний комітет обере 12 команд, які візьмуть участь у турнірі. Підтвердження або відмову в участі зареєстровані команди отримають на зазначені у реєстраційній анкеті електронні адреси не пізніше 30 листопада 2023 р. 

Організатори забезпечують учасниць та учасників харчуванням і проживанням. Студентам не зі Львова також компенсують проїзд.  

Турнір із консультування клієнтів організовує Асоціація юридичних клінік України за сприяння ПРООН в Україні в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.