bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові пройде відкритий запис подкасту «Макіавельки» з Дариною Заржицькою і Оксаною Дащаківською
29.10.2023

Найважливіші вибори 2023 року в Європі відбулись, а бентеги залишились: доки в Польщі формується коаліція, хвиля радощів з боку українських експертів змінюється спекуляціями на тему, що програш «Права і Справедливості» — це погано для України. Щоб розвінчати міфи і обміркувати довгострокові наслідки для українського суспільства й медіа, 1 листопада Львівський медіафорум робить відкритий запис подкасту «Макіавельки» з ведучими Дариною Заржицькою і Оксаною Дащаківською.

Гості матимуть змогу почути випуск про наслідки польських виборів першими, до того, як він буде опублікований на платформах Sebto Media

Під час події обговорять таке:

  • Вибори в Польщі блокують тренд до популізму, антиукраїнської позиції та підриву європейської єдності, що їх виявила низка виборів в інших країнах. Що формує цей тренд: позиція електорату чи виборчі технології?
  • Як прийматимуть рішення щодо України в умовах, коли у польському парламенті ліберальна більшість, а президент — представник ПіС Анджей Дуда? Чого українцям чекати від нового політичного розкладу нині і в довгостроковій перспективі?
  • Наскільки українські медіа і суспільство обізнані в польському контексті? Як наші кореспонденти працюють в Польщі? Що медіа можуть робити вже сьогодні, щоб сприяти політичному партнерству?

Спікерки:

  • Дарина Заржицька, директорка Sebto Media, ведуча подкасту «Макіавельки»;
  • Оксана Дащаківська, політологиня, ведуча подкасту «Макіавельки», керівниця Західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження».

Коли: 1 листопада, 18:30. Де: Lviv Media Hub (вулиця Шевченка, 120).

Якщо плануєте прийти, заповніть коротку форму.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.