bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Відбудова України: для людей та про людей»
26.10.2023

10 листопада 2023 року «Вокс Україна» запрошує на конференцію «Відбудова України: для людей та про людей», організовану за підтримки The National Endowment for Democracy (NED).

Повномасштабна агресія росії проти України спричинила масштабні потрясіння в житті людей. Багато з них втратили свої домівки та рідних, мільйони були змушені тікати за кордон. Відбудова міст та сіл, повернення біженців, реінтеграція ветеранів та створення людиноцентричних умов життя для українців стануть пріоритетом на найближчі роки.

 

На конференції поговоримо про те, що відбувається з людським капіталом в умовах війни, які політики необхідні для повернення людей та як врахувати потреби різних груп населення під час відновлення.

Захід, що відбудеться 10 листопада, збере разом українських урядовців, представників органів місцевого самоврядування, науковців, експертів та представників громадянського суспільства.

Серед доповідачів: Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні, Ї.В. Аннелі Кольк,  військовослужбовець ЗСУ, громадський та політичний діяч Юрій Гудименко, перша заступниця Міністра соціальної політики України Дарина Марчак. Ведуча конференції – Анастасія Іванцова, комунікаційна директорка Вокс Україна.  

Подія відбуватиметься у гібридному форматі: наживо та з трансляцією для зареєстрованих учасників.

Програма заходу та посилання на реєстрацію за посиланням.

Для участі необхідно зареєструватися та отримати підтвердження участі від організаторів. Місце проведення буде повідомлено після реєстрації.

На події буде доступний синхронний українсько-англійський переклад. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.