bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Chatham House запрошує до Цифрової дискусії Pol.Is щодо участі у відновленні України
11.10.2023

Шановні колеги!

Запрошуємо вас до цифрового обговорення на платформі Pol.is. Ми пропонуємо новий формат дискусії щодо розбудови інструментів залучення громадян, громад та громадських організацій до процесів відновлення України. Цей процес – продовження консолідації бачення неурядового сектору щодо конкретних пропозицій до Уряду України та західних донорів.

В основі обговорення покладено ідеї, які Chatham House розробив у рамках дослідження Участь громадянського суспільства у відновленні України та обговорень, які ми провели в Києві та Львові у вересні цього року. До участі ми запрошуємо понад 200 організацій з Києва та регіонів. Багато хто з вас вже долучався до наших опитувань, але ми також розширили нашу аудиторію завдяки активній участі організацій в нашій конференції у Лондоні в червні.

Мета нашого цифрового обговорення:

  1. визначити ті пропозиції, по яких є консенсус;
  2. спробувати знайти формулювання по питаннях, де консенсусу поки немає;
  3. почути нові ідеї від вас.

Результати цього обговорення, який промодерує Chatham House будуть доступні для вас всіх на цій платформі. Ви можете їх використовувати для вашої адвокаційної роботи та планування. Також ми представимо та оговоримо їх на зустрічі у Брюсселі у жовтні та Львові у листопаді. Додатково ми їх передаємо організаційному комітету Ukraine Recovery Conference 2024 (уряду Німеччини).

Вважаємо, що зможемо допомогти у формуванні порядку денного цієї важливої конференції з урахуванням голосу громадянського суспільства України.

Для участі в дискусії, будь ласка, перегляньте правила (у додатку) та натисніть тут pol.is/62ykzwmnna, аби розпочати голосування.

Правила участі в дискусії:

  1. проголосуйте за кожну з пропозицій - Agree (погоджуюсь) - Disagree (не погоджуюсь) - Pass/unsure (пропустити питання - не впевнений)

  2. Цінність цієї платформи у можливості додати ваші особисті пропозиції і побачити реакцію спільноти на них. Ми пропонуємо лише базові ідеї. Обов’язково скористайтеся цією моржливістю. Додайте свою пропозицію у віконці, де написано - Share your perspective. (після затвердження модероторoм, ваша пропозиція буде доступна для голосування усіма учасниками)

  3. після голосування - додайте свій імейл у віконце і натисніть ‘subscribe’ - аби отримувати на пошту повідомлення, коли надійдуть нові коментарі для голосування.

Дискусія триватиме до 18-го жовтня. Просимо вас повертатись до обговорення після першого раунду участі!

Про Український форум

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.