bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадських активістів Волині та Рівненщини запрошують на спільний нетворкінг 27-28 жовтня
05.10.2023

Волинську та Рівненську області часто порівнюють. В спорті вони часто є принциповими суперниками. Однак, громадський сектор – це не про змагання чи протистояння. Ми всі маємо спільну ціль – зробити наші вулиці, міста, села, громади, області кращими. 

Ми, команда Волинського Інституту Права, маємо дуже амбітну мету – об’єднати зусилля активістів Рівненщини та Волині.. Для цього нам усім потрібно познайомитись і знайти точки дотику, спільне бачення та навіть спільні проблеми. Саме тому організовуємо цю нетворкінгову зустріч.

Впродовж двох днів на одному майданчику новостворені, релоковані та сталі організації будуть напрацьовувати ідеї щодо покращення міжсекторальної співпраці та співдії громадського сектору задля впровадження і посилення демократичних перетворень на місцях. Поговоримо про сучасні виклики та наші можливості і, сподіваємось, започаткуємо традицію мережування інститутів громадянського суспільства двох сусідніх областей.

ВАЖЛИВО! Для того, щоб усі з головою могли зануритись в роботу і нічого не відволікало від цілі, ми вирішили, що варто таку подію проводити за містом. Тож маленький спойлер – збиратись будемо за межами Луцька чи Рівного, але в межах цих областей.

Зустріч відбудеться 27-28 жовтня 2023 року (п’ятниця-субота).

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/Q8XTCjs37hPTkHGV6

Форма відкрита до 15:00 20 жовтня 2023 року.

Деталі про місце проведення зустрічі ми повідомимо усім відібраним учасникам електронним листом.

Організатори забезпечать проживання та харчування учасників і компенсують доїзд. 

Контактна особа: Орися Терещук, 068-38-48-088, [email protected] та Ірина Гайдучик, 095-64-54-655, [email protected]

 

Навчання організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Посилення адвокаційних спроможностей громадського сектору Волині для запровадження сталих демократичних принципів формування та реалізації місцевої політики», що реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).

 

Контакти

  • https://t.me/VIPLutsk

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.