bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь українських громад запрошується долучитися до проєкту «Соціальні дії молоді та влади»
08.09.2023

✨ Прагнеш до змін у твоїй громаді? Хочеш допомогти мешканцям своєї громади та стати молодим амбасадором змін? Тоді ми запрошуємо тебе долучитись до проєкту “Соціальні дії молоді та влади”!

Чому цей проект особливий?

Долучившись до нашого проєкту, ти разом зі своєю командою отримаєш практичні знання щодо основ молодіжної політики, комунікацій, адвокаційних кампаній та підходу GESI - Gender Equality and Social Inclusion (Гендерна рівність та соціальна інклюзія).

♦ Разом з вами ми розробимо план дій, аби  впровадити ці підходи у життя на рівні вашої громади!

Що чекає на вас у рамках проєкту?

Для нашого знайомства та засвоєння крутих знань з гендерної рівності та соціальної інклюзії (і не лише) ми об’єднаємо представників залучених громад у форматі дводенного форуму, після чого на кожну з громад чекатиме адвокаційна кампанія, що підвищить обізнаність та зацікавленість жителів громади щодо захисту прав вразливих груп населення.

У підсумку, ми разом спробуємо вирішити поточні проблеми, прислуховуючись до думки і бачення мешканців та впроваджуючи спільні ініціативи!

Наша мета:

Ми ставимо перед собою амбітні цілі, аби якомога більше української молоді та представників місцевої влади набули доступних та якісних знань для подальшого захисту прав своїх співгромадян! Разом з тим, ми прагнемо разом з молоддю захистити якомога більше прав осіб зі вразливих груп населення через реалізацію 2-3 ініціатив на рівні громади. Кожна дія - крок до більш справедливого світу!

Підсумки та діяльність:

Ми ретельно зберемо та підготуємо аналітичні матеріали, щоб поділитись з вами найкращими практиками та рекомендаціями. Ваша громада не тільки стане сильнішою, а й послужить прикладом для інших! 

Учасники проєкту:

Для участі у проєкті ми шукаємо молоді команди, з поміж молодіжних рад, молодіжних команд з різних громад України (окрім тимчасово окупованих територій), які складаються з 8-10 молодих учасників. Також, до реєстрації запрошуються представники органів місцевого самоврядування у співпраці з місцевою молоддю, молодіжною радою тощо.  Проєкт передбачатиме активну співпрацю місцевої влади та молоді, тому дуже вітаються спільні заявки до участі у проєкті. Серед всіх громад буде відібрано 10, які будуть учасниками проєкту. Тому не гайте час та заповнюйте вашу заявку. Зазначте ваш інтерес до участі у цьому проєкті, що може бути вашою конкурентною перевагою серед інших учасників.  

Крутий досвід членів вашої команди, підтримка місцевої влади та громадськості, бачення проблем та можливих шляхів їх вирішення у сфері захисту прав населення стануть значним плюсом для вашої команди!

Разом ми створимо масштабний імпакт! 

 

♦ Час діяти! Заповнюй форму для участі у відборі громад і разом ми зробимо світ яскравішим та дружнім для всіх! Разом ми зможемо змінити життя багатьох людей на краще! ❤️

Зареєструватися можна за посиланням.

 

Цей проєкт створено ГО “Центр молодіжної політики” завдяки отриманому гранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах фінансової підтримки Посольства Великої Британії. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди Посольства Великої Британії, погляди Crown Agents, International Alert та Crown Agents in Ukraine. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.