bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження «Вияв стійкості та підтримка неурядових організацій у час війни»
27.08.2023

 
Які джерела психологічної стійкості людей, які зараз турбуються про інших? Наскільки представники громадянського суспільства відчувають сили долати наслідки війни й надалі? В чому люди знаходять мотивацію в темні часи?
 
Інститут лідерства та управління УКУ у партнерстві з кафедрою психології та психотерапії УКУ провели опитування представників громадського сектору в межах проєкту “На хмарі”, який реалізовується за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”. Авторкою опитування стала психологиня, доцентка кафедри психології та психотерапії УКУ Анастасія Широка. У дослідженні взяли участь представники більше 100 різних організацій та волонтерських рухів, які під час повномасштабного вторгнення здійснюють свою діяльність по всій території України.
 
Ми запрошуємо вас на презентацію дослідження, де Анастасія Широка та керівниця проєкту “На хмарі” Олена Бортнічук детальніше розкажуть про результати опитування, висновки, які можна зробити та дадуть відповіді на всі запитання аудиторії.
 
Коли? 2 вересня об 15:00.
Де? 013 аудиторія (Під Храмом Святої Софії)
 
Презентація відбудеться в межах Днів УКУ 29.08-03.09, які цьогоріч присвячені темі “Життєстійкість: між страхом та вірою”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.