bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують на нетворкінг та обговорення про зелений розвиток громади
15.08.2023

Захід покликаний познайомити учасників події з депутатами комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради та їхнім досвідом у просуванні зеленого порядку денного громади в умовах війни. 

Участь в обговоренні підтвердили:

Модеруватиме розмову Ірина Швець, експертка з місцевої демократії, голова ЛОО ВГО “Громадянська мережа “ОПОРА” у Львові. 

Під час обговорення учасники матимуть можливість поставити запитання, а опісля – особисто поспілкуватися з депутатами. Усі охочі також зможуть долучитися до мапування  довкіллєвих викликів Львівської громади, що потребують реагування.

Захід відбудеться у п’ятницю, 18 серпня, з 16:30 до 19:30.Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/yS7hh6Ej6ieAjMqSA

До участі запрошуються активісти, волонтери, представники місцевих та релокованих екологічних громадських об’єднань, медіа та всі зацікавлені.

Адреса простору “Розсадник”: парк “Залізна Вода”, вул. Мушака, 58.

Захід проводиться ГО “Плато” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.