bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма ЄС “Креативна Європа” та українська кіноіндустрія: здобутки, очікування та перспективи
10.08.2023

Національне бюро програми Європейського Союзу “Креативна Європа” в Україні та Одеський Міжнародний Кінофестиваль 2023 запрошують всіх зацікавлених взяти участь у публічному заході “Програма ЄС “Креативна Європа” та українська кіноіндустрія: здобутки, очікування та перспективи”. Подія відбудеться 22 серпня, об 11.00, в рамках Film Industry Office Одеського Міжнародного Кінофестивалю та має на меті розглянути важливі питання співпраці між Україною та Європейським Союзом в креативній сфері.

 

Ми презентуємо можливості від партнерів з  Українського Культурного Фонду, Фонду “Ізоляція” та ГО “Інша Освіта”, розповімо історію успіху від переможців конкурсу підпрограми “Медіа” Albatros Communicos Film Production, з фільмом «Земля блакитна, ніби апельсин». Також, на панельній дискусії поговоримо із заступником Міністра культури та інформаційної політики України  з питань євроінтеграції, Тарасом Шевченком, про перспективи  відкриття нових конкурсів підпрограми “Медіа” для України.

 

Учасники зможуть поглибити знання про можливості програми ЄС “Креативна Європа” та партнерських програм підтримки, а також обговорити питання участі у конкурсах підпрограми “Медіа” для України. Подія стане цінним майданчиком для обміну досвідом, навчання та розгляду перспектив співпраці між кіноіндустрією України та Європейським Союзом.

 

Запрошуємо всіх зацікавлених до участі у заході та активної дискусії з провідними експертами кіноіндустрії та представниками програми ЄС “Креативна Європа” в Україні.

 

Програма заходу за посиланням: https://creativeeurope.in.ua/events/161 

 

Додаткова інформація та акредитація на Film Industry Office доступні на офіційному сайті Одеського Міжнародного Кінофестивалю:

https://www.submit.oiff.com.ua/fiosubmission

Креативна Європа” – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток та промоція європейського культурного та мовного розмаїття та спадщини, а також підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу сектору культурних та креативних індустрій, зокрема аудіовізуального. Україна стала учасницею програми у 2016-му році. З того ж часу українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30 різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років складає 2,44 млрд євро. Наразі програма працює у 40 країнах.

 

В Україні постійно працює Національне бюро програми, яке надає консультаційну підтримку українським заявникам та поширює актуальну інформацію про програму. 

 

Контакти Бюро в Україні: 

https://creativeeurope.in.ua

[email protected]

Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.