bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

З 14 по 20 серпня у Львові відбудеться Майстерня міста
09.08.2023

З 14 по 20 серпня у Львові відбудеться Майстерня міста 

Майстерня міста у Львові пройде водинадцяте та залучить понад 30 громадських організацій, департаментів та структур міської ради, а також бізнес для спільного творення і змін міста разом із мешканцями

 

Майстерня міста - це щорічна подія у Львові, яка об’єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста, використовуючи кращі практики залучення мешканців.

Основними темами на Майстерні міста цьогоріч стануть:

  • інтеграція нових мешканців Львова (ВПО)

  • природоорієнтовані рішення у Львівській МТГ

  • налагодження зв’язків із громадами, які приєдналися до Львівської МТГ.

Програма Майстерні міста 2023 насичена екскурсіями, воркшопами, відкритими обговореннями та творенням твердих результатів - змінами та покращенням громадських просторів у місті руками мешканців. Загалом, у місті пройде понад 100 різноманітних тематичних заходів протягом 14-20 серпня.

Серед твердих результатів, до яких зможуть долучатися мешканці та гості міста, стане проєкт із озеленення району Підзамче разом із ГО Urbanideas та створення громадського простору біля продовольчого банку “Тарілка”. А у Великих Грибовичах (громада Львівської МТГ) у прихистку для ВПО мешканці зможуть допомогти створити мурал та висадити рослини.

В межах Майстерні міста також відбудуться м’які заходи - воркшопи, лекції та майстер-класи. Організатори підготували екскурсії на компостувальну станцію та майбутній сміттєпереробний завод Львова, дахову сонячну електростанцію житлового будинку та ознайомчу екскурсію селами, які приєдналися до Львівської МТГ. Департамент агломерації ЛМР підготував відкриті обговорення із мешканцями щодо доцільності приєднання громад до Львова, а також про виклики та питання розвитку району міста Збоїщ та новоприєднаного села Великі Грибовичі. Активні мешканці зможуть долучитися до гри Uchange та прокачати свої навички громадської участі. 

Окремою фішкою фестивалю стане квест із цінними подарунками для переможців. 

Ознайомитися із детальною програмою Майстерні міста, умовами участі у квесті та зареєструватися на події можна за посиланням -https://linktr.ee/maisterniamistalviv .

Майстерня міста проходитиме в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» Integrated Urban Development in Ukraine II, що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH за 

фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Партнери події: Офіс Ради Європи в Україні.

Контакти

  • Дарина Мендела 0661016550

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.