bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО “Агенція відновлення та розвитку” запрошує громадських діячів на фокус-групу з безпеки громад
31.07.2023

Запрошуємо взяти участь у фокус-груповому дослідженні з безпеки громад. Приєднатися можуть представники громадських організацій, міжнародних проєктів, недержавних організацій всіх форм, а також окремі фахівці, які реалізували або втілюють зараз різні заходи з підвищення безпеки громад у різних сферах (військова, пожежна, екологічна, цифрова, інформаційна, безпека на вулицях міст, тощо).

Фокус-групове дослідження є частиною аналітичної роботи і має на меті розробку рекомендацій для громадських організацій, органів місцевого самоврядування та центральних органів влади з підвищення рівня безпеки у громадах через співпрацю громадськості та влади на місцевому рівні.

Під час зустрічей учасники обговорять потреби та виклики у сфері безпеки громад з метою розробки ідей та планів спільних дій з підвищення стійкості та безпеки громад України у мінливому середовищі в умовах стресів та шоку, викликаних повномасштабною війною, змінами клімату, реформами тощо.

Фокус-групові зустрічі відбудуться 2 та 7 серпня. Деталі та реєстрація доступні за посиланням: https://forms.gle/bTGcKsDU7FHyWG339

Зареєстрованим учасникам буде надіслано посилання на підключення до заходу.

Фокус-групове дослідження проводиться ГО “Агенція відновлення та розвитку” за підтримки ІСАР Єднання.

У разі виникнення пропозицій чи запитань, будь ласка, звертайтесь:

Артем Вівдич, координатор напрямку безпеки громад Агенції відновлення та розвитку

Тел. +380990406086, E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.