bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують на захід про зелену учасницьку демократію
24.07.2023

Обговорення «Як зацікавити мешканців до зеленої партисипації» відбудеться у середу, 26 липня, у просторі міського садівництва та городництва “Розсадник”. Учасники події дізнаються більше про наслідки війни для сфери демократії участі та те, як мешканці можуть брати участь у плануванні та реалізації екологічних заходів.

Попри підйом волонтерської активності та значні успіхи українського громадянського суспільства у розвитку культури благодійності, помітними є наслідки впливу повномасштабного російського вторгнення у сфері демократії участі” – стверджує Микола Рябика, еколог та виконавчий директор ГО “Плато”. 

Головна ідея події – окреслити те, якою станом на сьогодні є ситуація із використанням партисипативних та консультативних інструментів у Львівській міській територіальній громаді. Поза тим запрошеним пропонують подискутувати про зміни у реалізації профільної міської політики, перезапуск учасницьких процесів та стимулювання громадської участі із  фокусом на зелене відновлення.

Захід відбудеться у четвер, 26 липня, з 15:00 до 17:00.  Формат – модероване обговорення із можливістю ставити запитання.

До участі у події запрошені:

  • Юрій Лукашевський, директор департаменту міської агломерації Львівської міської ради;
  • Галина Микітчак, в.о. начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради;
  • Уляна Пак, депутатка Львівської міської ради, голова Комісії законності, депутатської діяльності, свободи слова та безпеки;
  • Микола Рябика, еколог, виконавчий директор ГО “Плато”.

Модераторка розмови – Ірина Швець, експертка з місцевої демократії голова ЛОО ВГО “Громадянська мережа “ОПОРА” у Львові.

Опісля дискусії учасники матимуть можливість долучитися до дослідницької прогулянки простором “Розсадник”.

Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації за посиланням:

https://forms.gle/5ZS8qcbf4FpV2qcj7

Адреса простору “Розсадник”: парк “Залізна Вода”, вул. Мушака, 58.

Захід проводиться ГО “Плато” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.