bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мистецький арсенал запрошує сімʼї переселенців з дітьми на цикл майстер-класів від Open Place (Київ)
31.05.2023

Під час війни ми переживаємо навалу почуттів і станів, які часом занадто важкі. У буденному житті ми намагаємось їх позбутися, не помічати, але ці негативні емоції і досвід, що носимо всередині себе, залишається та потребує виходу.

У межах виставки «Форми присутності» в Мистецькому арсеналі ми запрошуємо сім’ї переселенців взяти участь у серії воркшопів, що базуються на рівноправній співпраці дітей і дорослих. Відправною точкою для мистецької діяльності стає спілкування, осмислення своїх станів та ідентичності для відвідувачів різного віку.

Мета проєкту — через художні практики налагодити спілкування в сім’ї, навчитися по-новому виявляти свої почуття і переживання. 

 

Під час воркшопів ми разом будемо:

- слухати, чути і відчувати одне-одного

- малювати та створювати гравюри;

- добирати епітети, та римувати слова;

 

Воркшопи розраховані на сім’ї з дитиною чи дітьми 10-18 років. Участь дорослого – обов’язкова. Максимальна кількість учасників з однієї родини – 3. Результати роботи учасників будуть представлені в межах виставки «Форми присутності». Програма проходитиме з 3 по 17 червня, в суботу та неділю (загалом 5 занять). Тривалість одного заняття – 1,5 години. Участь у воркшопі безкоштовна за умови реєстрації у формі.

Детальніше з розкладом та описом занять можна ознайомитись за посиланням

Серія воркшопів була розроблена колективом Open Place (Юрій Кручак і Юлія Костерєва) під час проєкту «Як ми разом» в Арт Центрі “Фабрика Повидла” восени 2022 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.