bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прямий ефір із юристкою «Як право захищає від домашнього насильства?»
15.04.2023

ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» у партнерстві з ГО «Українці майбутнього» запрошують на прямий ефір для молодих людей «Як право захищає від домашнього насильства?» Ефір відбудеться 17 квітняо 19.00 год. в нашому Instagram (https://www.instagram.com/DII.Ukraine/).Цей ефір проводимо спільно з ГО «Ла Страда-Україна».

Ми обговоримо:

  • - Що таке домашнє насильство?

  • - Які форми має домашнє насильство, ким та щодо кого вчиняється?

  • - Яка відповідальність передбачена для тих, хто спричиняє насильство?

  • - Куди можна звернутись за захистом?

  • - Яку допомогу можуть отримати молоді люди, що зіштовхнулись із домашнім насильством у «Ла Страда-Україна»?

Розмовляють:

  • - Юлія Дмитрук, гостя ефіру, юристка, консультантка Національної гарячої лінії для дітей та молоді, а також Національної гарячої лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації.

  • - Назарій Боярський, ведучий ефіру, правозахисник та тренер неформальної освіти, ГО «Інкубатор демократичних ініціатив».

До речі, найактивніші учасники та учасниці ефіру отримають подарункові сертифікати.

А за хештегом #МистецтвоЗдоровихСтосунків знайдете інші матеріали щодо того, що таке домашнє насильство та як йому запобігти. 

Прямий ефір організовано в межах проєкту «Мистецтво здорових стосунків», що реалізує ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» у партнерстві з ГО «Українці майбутнього» та у співпраці з Службою у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації і Міським Центром по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Проєкт підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID.

Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій ініціативі, належать авторам(-кам)  і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.