bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас для журналістів «Найкращі практики соціальних інформаційних кампаній»
06.11.2010

У вівторок, 9 листопада 2010 року, в приміщенні УНІАН з 18.00 до 19.30 відбудеться безкоштовний майстер-клас для журналістів та редакторів з представниками Міністерства праці, соціальних відносин, сім’ї та солідарності Франції.

На семінарі французькі експерти з комунікацій відкриють секрети проведення успішних соціальних інформаційних кампаній, які були обговорені напередодні з представниками Міністерства України у справах, сім’ї, молоді та спорту та Державної соціальної служби.

Експерти:

  • Елізабет Том-Гертейнріш (Elisabeth TOME-GERTHEINRICHS), Міністерство праці, соціальних відносин, сім’ї та солідарності Франції, начальник Управління з прав жінок та гендерної рівності
  • Марі Керль (Marie KEIRLE), Міністерство праці, соціальних відносин, сім’ї та солідарності Франції, начальник Генерального директорату з європейських і міжнародних справ, та соціального включення

Майстер клас відбудеться за результатами семінару з обміну досвідом для представників Міністерства України у справах, сім’ї, молоді та спорту та Державної соціальної служби, де представники Міністерства праці, соціальних відносин, сім’ї та солідарності Франції представлять найкращі практики з розроблення та організації соціальних комунікаційних кампаній.

Майстер-клас відбудеться в приміщенні УНІАН за адресою вул. Хрещатик, 4.

Участь у майстер-класі тільки за попередньою реєстрацією

Для участі у майстер-класі необхідно заповнити та надіслати заявку (ПІБ, місце роботи, посада, моб.тел., e-mail) на адресу: [email protected] до 16:00 8 листопада 2010 року з позначкою в темі листа: ministry workshop.

Із запитаннями звертайтеся до Ольги Сушицької, моб. 067-243-63-55, [email protected].

Довідка про експертів

Пані Елізабет Том-Гертейнріш (Elisabeth TOME-GERTHEINRICHS), Міністерство праці, соціальних відносин, сім’ї та солідарності Франції, начальник Управління з прав жінок та гендерної рівності.

Пані Марі Керль (Marie KEIRLE) керівник Генерального директорату з європейських і міжнародних справ, та соціального включення Міністерства праці, соціальних відносин, сім’ї та солідарності Франції, основним завданням якого є підтримка соціальної згуртованості і поліпшення якості життя в Європі, при одночасному дотриманні прав людини і поваги людської гідності. До сфери діяльності Генерального директорату з соціального включення входить поширення європейських стандартів в соціальній сфері і в сфері охорони здоров’я, підтримка етнічного і культурного різноманіття і здійснення співпраці у сфері соціального розвитку. Марі Керл закінчила Інститут політичних досліджень в Парижі, а також отримала диплом Національної школи державного управління (Ecole Nationale d’Administration). Працювала заступником фінансового аташе у Посольстві Франції у Лондоні. Була суддею адміністративного суду Парижа при Міністерстві юстиції, де займалася питаннями мігрантів і прохачів притулку, а також питаннями оподаткуванням.

Додатково

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики.

Контакти

  • Ольга Сушицька
  • Проект «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент»
  • [email protected]
  • моб. 067-243-63-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.