bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Впровадження Конвенції ООН про подалання всіх форм дискримінації відносно жінок
13.11.2008

18 листопада відбудеться презентація та обговорення „Альтернативного звіту про впровадження Україною Конвенції ООН про подолання всіх форм дискримінації щодо жінок.”

Дискусія триватиме з 10.00 до 15.00 за адресою: м. Київ, конференц-зала Академії наук України, вул. Володимирська, 55 (3-й поверх). Початок реєстрації о 9.30.

В круглому столі візьмуть участь керівники та співробітники міжнародних організацій, представництв, фондів; аналітики, експерти, представники неурядових організацій.

До обговорення виносяться ключові питання, що лягли в основу дослідження та Альтернативного звіту. : - Нормативно-правове забезпечення гендерної політики в Україні - Участь жінок в процесі прийняття рішень - Проблема насильства як передумова гендерної нерівності - Становище жінок на ринку праці - Гендерна політика і освіта тощо.

Звіт підготовлено за ініціативи „Жіночого консорціуму України” як альтернативний аналіз гендерної політики України з фокусом на факторах, котрі дістали недостатнє висвітлення в державному звіті 2007 року. Автори незалежного аналізу провели якісне дослідження ситуації стосовно того, як Україна виконує Конвенцію ООН з подолання дискримінації щодо жінок, зокрема, на регіональному рівні. Зібраний матеріал ілюструє факти дискримінації; наводить нормативно-правові документи, які використовуються на місцях; досліджує механізми утвердження гендерної рівності в областях і районах, а також тамтешні методи практичної роботи. Альтернативний звіт містить також рекомендації незалежних експертів для глибшого розуміння гендерних проблем та більш ефективного втілення вимог Конвенції ООН.

Організатори круглого столу – Всеукраїнська громадська організація „Жіночий консорціум України” за підтримки Регіонального представництва фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Контакти

  • Наталія Точиленкова
  • ВГО “Жіночий консорціум України”
  • [email protected]
  • (044) 592-68-54

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.