bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10-13 листопада 2008 року відбудеться XI Міжнародний фестиваль-конкурс “Барви осені - 2008”
11.11.2008

З нагоди Дня студента 10-13 листопада 2008 року відбудеться XI Міжнародний фестиваль-конкурс "Барви осені - 2008".

Мета заходу: активізація культурного життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх стосунків між студентами різних ВНЗ України, популяризація серед молоді змістовного культурного дозвілля та обміну досвідом між творчими колективами, пропаганда студентського життя серед молоді.

Фестиваль проводить Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності та Європейський університет за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму, Міністерства України у справах сім ї, молоді та спорту, Святошинської у м. Києві державної адміністрації, Всеукраїнської ради студентів.

Організатори запрошують на святковий гала-концерт, присвячений Міжнародному Дню студента, який відбудеться 13 листопада 2008 року о 15:00 у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (Київ, Хрещатик, 2).

13 листопада 2008 року Європейський університет гостинно відкрив двері для учасників ХI Міжнародного фестивалю студентської творчості "Барви осені 2008". Три дні поспіль компетентне журі буде переглядати конкурсантів у вокальному та хореографічному жанрі.

Більше 500 учасників фестивалю-конкурсу демонструватимуть свої таланти. На фестивалі свої творчі здобутки представляють студенти-учасники з усіх регіонів України, серед них представники більш 75 ВНЗ.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.