bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі у Чернігівській області
19.10.2021

Булінг як соціальна проблема має ряд негативних наслідків: педагогічні (шкільна дезадаптація, академічна неуспішність); психологічні (психологічні розлади, порушення соціалізації); медичні (травматизація). Команда проєкту «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bulling prevention in the youth environment» пропонує інноваційний підхід до профілактики булінгу, заснований на поєднанні когнітивної та емоційної складових сприйняття інформації. Для цього пропонується використання гейміфікації профілактики булінгу: настільної гри «Danger in Jungles» та соціального перфомансу. Через гру та перфоманс ми проводимо уявні паралелі між світом тварин і світом людей. Головний меседж проєкту «Люди – не звірі».

Проєкт «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bulling prevention in the youth environment» реалізується ГО «Чернігів Європейський» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Цільовими аудиторіями проєкту є учнівська молодь територіальних громад (Корюківська територіальна громада (ТГ), Менська ТГ, Ніжинська ТГ, Бахмацька ТГ, Городнянська ТГ, Куликівська ТГ, Козелецька ТГ, Ріпкинська ТГ, Іванівська ТГ, Сновська ТГ).

Проєктом заплановано проведення профілактичних заходів (презентація настільної гри та соціального перфомансу) у закладах середньої освіти територіальних громад, зокрема Корюківська ТГ, Менська ТГ, Ніжинська ТГ, Бахмацька ТГ, Городнянська ТГ, Куликівська ТГ, Козелецька ТГ, Ріпкинська ТГ, Іванівська ТГ, Сновська ТГ.

Кожен заклад середньої освіти, який буде долучений до реалізації проєкту, отримає у подарунок примірник настільної гри для реалізації профілактичних заходів з учнями.

Зацікавлених представників закладів середньої освіти цільових територіальних громад  просимо звертатися для отримання додаткової інформації просимо звертатися до координаторки проєкту, Тетяни Децюк: моб. тел. 0933982164; e-mail: [email protected].

Заходи реалізовується у межах проєкту «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bulling prevention in the youth environment», який реалізується ГО «Чернігів Європейський» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Довідково: Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).  Програма ООН із відновлення та розбудови миру забезпечує пріоритетні потреби на сході України ще з початку збройного конфлікту навесні 2014 року. Програма спрямована на зміцнення громадської безпеки та соціальної згуртованості, підтримку відбудови економіки постраждалих від конфлікту громад і реалізацію реформ децентралізації влади та охорони здоров’я на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.