bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита інформаційна зустріч з представниками Товариства Анонімних Алкоголіків (Мукачево)
13.10.2021

ПРЕС-РЕЛІЗ


29 жовтня 2021 року в місті Мукачево, вул. Недецеї, 20, (Католицький Ліцей святого Іштвана) відбудеться:
Інформаційна Зустріч з представниками Товариства Анонімних Алкоголіків.
Початок зустрічі о 14:00.


У заході братимуть участь: представники медицини, психологи, соціальні працівники, священнослужителі, представники влади та поліції, представники ЗМІ. Члени Товариства АА ділитимуться своїм досвідом та надіями стосовно своєї головної мети – допомагати собі та іншим позбутися від алкогольної залежності.
Під час зустрічі учасники матимуть змогу детально ознайомляться із Програмою одужання “12 Кроків”, поспілкуються із людьми, які, маючи алкогольну залежність, зуміли за допомогою Програми АА залишитись тверезими 15-20 і більше років.


Анонімні Алкоголіки – це Товариство чоловіків та жінок, які діляться один із одним своїм досвідом, силою та надією з метою вирішення своєї спільної проблеми та задля допомоги іншим одужати від алкоголізму.
Єдиною вимогою для членства є бажання кинути пити. Немає вступних або обов’язкових внесків для членства в АА; ми утримуємо самі себе через наші власні пожертвування.
АА не пов’язане з будь-якою сектою, віросповіданням, політикою, організацією чи установою; не бажає брати участь у будь-яких суперечках, не підтримує та не виступає проти будь-яких справ.
Наша головна мета – залишатися тверезими та допомагати іншим алкоголікам досягти тверезості.


ПРО АНОНІМНІСТЬ.
Просимо Вас звернути увагу на те, щоб в засобах масової інформації представляти членів АА:
- тільки за іменем;
- у зображеннях, за якими їх не можна впізнати.
Під час проведення Зустрічі будь-які зйомки в залі зібрання заборонені.
Анонімність – це духовна основа нашого Товариства, вона надає впевненість його членам в тому, що одужання є їхньою особистою справою. Часто активні алкоголіки уникають такої допомоги, в ході якої може стати відома його або її особистість. Ми прагнемо зробити відомою нашу Програму одужання, а не осіб, які беруть у ній участь.


В усьому світі державні установи, громадські та релігійні організації, засоби масової інформації вважають для себе почесною і шляхетною справою – сприяти розвитку руху АА, себто людям, котрі здолали смертельну залежність і намагаються допомогти іншим, які все ще страждають від алкоголізму і потребують цієї допомоги. Прихильне ставлення до страждаючих на алкоголізм у вашій професійній діяльності, залучення і заохочення їх до тверезого способу життя, а також висвітлення алкогольної проблематики та нашої діяльності в ЗМІ по всьому світу стало одним з основних чинників залучення алкоголіків до тверезого способу життя.
Сподіваємося, що ця зустріч стане початком нашої тривалої співпраці.
Контактні телефони членів оргкомітету зустрічі:
+38 (093) 267 06 72 Андрій

Контакти

  • +38 (093) 267 06 72 Андрій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.