bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хочу познайомитися…
03.09.2008

9 вересня 2008 року о 11.00 в «УКРІНФОРМ» відбудеться прес-конференція з нагоди запуску комплексної інформаційної кампанії, спрямованої на профілактику відмов від немовлят в Києві та Київській області.

Метою конференції є донесення до громадськості інформації про ефективність та доступність соціальних послуг та інших форм підтримки матерів, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Організатор заходу – Представництво благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за підтримки Київської облдержадміністрації та Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді. На прес-конференції виступлять голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко, директор Представництва – Володимир Кузьмінський. Також в заході візьме участь клієнтка центру «Мати та дитина разом» м. Фастів.

В програмі заходу запланована також презентація інформаційно-просвітницької кампанії «Хочу познайомитися…». Після презентації слово буде надано творчій групі: креативному директору РА «PROVID» Кирилу Чічкану та члену Правління Всеукраїнської рекламної коаліції з питань соціальної реклами – Олександру Горлову.

Довідка: за офіційними даними в Україні (тільки в пологових будинках) минулого року понад 600 новонароджених стали «соціальними сиротами» в перші години життя, 82 мами з Київської області мали намір залишити дитину. Ефективна робота центрів соціальних служб Київщини, консультативних пунктів при пологових будинках, служб раннього втручання дозволили за 2 роки роботи попередити 142 відмови від немовлят (а це два будинки дитини). Інформаційна кампанія з профілактики відмов вперше в Україні в оригінальний спосіб стимулюватиме майбутніх мам не сприймати дитину як тягар, а звертатися по компетентну допомогу до найближчого центру соціальних служб.

Водночас, в вітринах «УКРІНФОРМу» буде розміщено фотовиставку «Зберегти маму – кожній дитині» (фотограф С. Крофтс, Велика Британія), яка демонструє сучасне обличчя «соціального сирітства» в Київській області та успішні приклади його профілактики.

В якості супровідних матеріалів на прес-конференції журналісти отримають:
- докладну інформацію про «соціальне сирітство» в Київській області;
- перелік напрямків співпраці Представництва благодійної організації «Кожній дитині» в Україні з профільними структурами Київщини;
- ілюстрований матеріал - життєві історії клієнтів центру «Мати і дитина разом» м. Фастів;
- контактну інформацію.

Час проведення: 11.00-12.30 Адреса: Національне інформаційне агентство «УКРІНФОРМ», вул. Б. Хмельницького 8/16, Акредитація ЗМІ проводиться в «Представництві благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за тел.: 457 29 10; 457 29 11,  8067 234 60 97м– контактна особа Оксана Швед, або e-mail: [email protected]

З матеріалами для прес-конференції можна ознайомитися на сайті ПБО "Кожній дитині" в Україні за адресою: http://www.everychild.org.ua/uk/news/press-releases/1220446688/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.