bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як взаємодіють громадський кліматичний рух та органи влади
11.03.2021

Запрошуємо на дискусію та онлайн-презентацію результатів дослідження «Взаємодія громадського кліматичного руху і органів влади — 2020», яке виконала команда аналітичного центру Cedos за підтримки та з ініціативи Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Дослідження проводилося за допомогою онлайн-анкетування та глибинних інтерв’ю для визначення, як змінились у 2020 році можливості участі громадянського суспільства у прийнятті рішень з питань, що стосуються зміни клімату, які наявні найефективніші інструменти взаємодії та які перешкоди на її шляху існують.

Перша хвиля дослідження була виконана в кінці 2019 року, тож зараз є можливість порівняти, чи вплинула пандемія COVID-19 на можливості співпраці громадського кліматичного руху і органів влади.

Спікер/-ки події:

-       Юлія Назаренко, Олена Сирбу та Єлизавета Хасай — аналітикині Cedos;

-       представни/-ця Української кліматичної мережі;

-       представни/-ці органів влади національного та місцевого рівня.

Модеруватиме подію Оксана Алієва, координаторка програми «Зміна клімату і енергетична політика», Фонд ім. Г. Бьолля, Бюро Київ — Україна.

Подія відбудеться у четвер, 18 березня, об 11:00 на платформі Zoom. Щоб взяти участь і мати змогу ставити питання спікер/-кам безпосередньо під час події, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням до 17:00 17 березня.

Усі зареєстровані учасники та учасниці отримають заздалегідь посилання для участі у Zoom, а після завершення події — повний звіт за результатами дослідження. Також відбудеться онлайн-трансляція події у Facebook на сторінці Фонду.

Подія у Facebook

До участі запрошуємо представн/-иць влади, журналіст/-ок, громадські організації, що працюють з темою зміни клімату, активіст/-ок та усіх зацікавлених!

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/1549956661864777/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.