bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Телепоказ церемонії нагородження конкурсу «Честь Професії 2019» – в ефірі UA:Перший
04.06.2019

10 червня о 19:40 год. на каналі UA:Перший українці зможуть побачити авторів найкращих журналістських матеріалів року під час телепоказу церемонії нагородження переможців конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2019».

За звання найкращих змагалися більше 700 журналістських робіт.

Резонансні матеріали, гострі теми, репортажі, які змінюють життя чи ситуації, захоплюючі розслідування, що здобули визнання української медіа спільноти, – про них та їхніх авторів йтиметься на церемонії журналістського конкурсу. 

Телепоказ церемонії "Честь Професії 2019"

Також глядачі побачать музичні виступи Заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо на чолі із головним диригентом Володимиром Шейком, Каті Чилі, Богдани Півненко, Марічки Бурмаки.

Ведучі церемонії: Юлія Зорій (ICTV), Дмитро Хоркін (Українське радіо).

Усі зареєстровані на конкурс роботи, положення про конкурс та новини, а також інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook. Ознайомитися із складом Відбіркової комісії та Журі кожної номінації можна на сайті конкурсу.  

Національний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2019» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проект «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews; та Посольства Швеції.

Генеральний телевізійний партнерUA: Перший.

Інформаційні партнери конкурсу: Детектор медіа, Суд на долоні, ГУРТ, Громадське радіо, HelpSMI, Українське радіо, AngelFlowers. 

Оргкомітет конкурсу:
Незалежна Асоціація Телерадіомовників
(044) 254 55 56
[email protected]
www.nam.org.ua

www.facebook.com/honorofprofession 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.