bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приєднуйтесь до міжнародної інформаційної кампанії “Побач. Почуй. Скажи.”
10.10.2008

30 вересня – 30 листопада 2008 року Український фонд “Благополуччя дітей” (нове ім’я «Християнського дитячого фонду») в рамках проекту «Дитинство без насильства – покращення системи захисту дітей у Східній Європі» проводить міжнародну інформаційну кампанію “ Побач. Почуй. Скажи." (Батьки, які завдають шкоди своїм дітям, намагаються це приховати). Проведення кампанії планується у партнерстві з Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Мета кампанії – залучення громадськості у діяльність, спрямовану на подолання проблеми насильства над дітьми.
 
Кампанія буде проходити одночасно у 10 областях України та шести країнах Східної Європи: Литві, Латвії, Болгарії, Молдові, Македонії, Польщі.
В рамках кампанії планується розповсюдження плакатів, буклетів, розміщення інформації на сітілайтах, проведення заходів та зустрічей між представниками місцевих громад, організацій, які допомагають дітям, які постраждали від насильства. 
Для проведення інформаційної кампанії використовуються матеріали, розроблені рекламною агенцією DDB у Польщі та адаптовані рекламною агенцією DDB в Україні. Ці матеріали були апробовані польською організацією «Нічиї діти».
 

Детальніше на сайті http://www.ccf.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.