bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція у Дніпрі «Фейкові новини: як не дати себе обманути?»
25.10.2017

Лекція Головного редактора «Громадського радіо» Кирила Лукеренка 3 листопада о 14:00 в Молодіжному центрі Дніпра (вул.Лазаряна, 2).

Поговоримо: 
- що таке «фейкові» новини та як їх відрізнити від новин справжніх
- як невірні новини заважають Вашому правильному рішенню
- джерела і джерела: кому довіряти, а кому ні
- як фільтрувати інформацію так, щоби не дати себе обманути.

Дискусія призначена не тільки для журналістів, але й тим, хто хоче навчитися самостійно аналізувати надану інформацію та приймати власні рішення. 

Подія відбудеться в рамках масштабного проекту «Громадське радіо у твоєму місті», в якому ми вирушаємо в поїздку по Україні, аби надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами та відповісти на всі ваші запитання.

Кирило Лукеренко отримав диплом журналіста у Національному університеті ім. Т.Г.Шевченка у 1993 році. 1995 року вивчав мас-медіа в Університеті Південної Кароліни (США). 
В різні роки працював продюсером і спецкореспондентом Української служби Бі-Бі-Сі у Лондоні і Києві, шеф-редактором служби новин «Нового каналу», редактором випуску «Подробностей» на «Інтері». Вів програму «Агенти впливу» на телеканалі НТН. Кілька місяців був редактором програми на каналі ТВі (до зміни власника 2013 року). 
З літа 2013 року — головний редактор «Громадського радіо».

https://www.facebook.com/events/881316828709635

Контакти

  • hromadskeradio.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.