bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Неформальні зустрічі з подалання постравматичного синдрому для ветеранів АТО та їхніх родин
04.10.2017

У жовтні 2017 року на запрошення America House Kyiv Україну відвідають американський ветеран Шайло Гарріс та його дружина, психолог Джеймі Панізза-Кімболл. В рамках візиту заплановано низку зустрічей, під час яких буде можливість поспілкуватися з відомим американським ветераном та його дружиною, дізнатися про їхній особистий досвід. 

Зустріч для ветеранів АТО та учасників інших бойових дій

6 жовтня о 12:30 America House Kyiv запрошує ветеранів АТО та учасників інших бойових дій на зустріч з американським ветераном Shilo A Harris (Шайло Гаррісом) та його дружиною психологом Джеймі Паніззою-Кімболл.

У 2007 під час патрулювання службове броньоване авто Шайло Гарріса підірвалося на саморобній вибухівці в Іраку. Троє його побратимів загинуло. Шайло вижив, але був важко поранений. Через важкий характер поранень, він пробув у штучній комі 48 діб і майже 3 роки лікувався у опіковому відділенні медичного центру в Техасі. Він втратив вуха, кінчик носа, 3 пальці та отримав опіки 3 ступеню. Шайло багато років боровся з пост травматичним синдромом. 

У 2014 році він написав книгу «Сталева воля: моя подорож крізь пекло, аби стати тією людиною, якою я мав стати». У 2017 році Видавництво "Брайт Стар Паблішинг" переклало та опублікувало цю книгу в Україні.

Шайло та Джеймі поділяться своєю особистою історією та досвідом відновлення, боротьби з ПТСР та відносин у родині.

Кількість місць на захід обмежена.

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь http://bit.ly/2k4zr00

Також не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Де? Американський дім, вул.М.Пимоненка,6, м.Київ
Нагадуємо і сподіваємося на розуміння! Даний захід закритий для преси і проводиться ЛИШЕ для ветеранів АТО та учасників інших бойових дій.

Якщо Ви фізично не можете відвідати захід у Києві і хотіли б подивитись його онлайн, або ж хочете організувати групу для перегляду онлайн-трансляції в інших містах України, спілках чи воєнних госпіталях, будь ласка, заповніть форму -http://bit.ly/2wk4uX3. Зверніть увагу, що реєстрація буде закрита за 1 день до заходу.

Зустріч для членів сімей ветеранів АТО та учасників інших бойових дій

7 жовтня о 10:00  America House Kyiv запрошує родини ветеранів АТО та учасників інших бойових дій на зустріч із американським ветераном Шайло Гарріс та його дружиною, психологом Джеймі Паніззою-Кімболл. 

Сьогодні він і його дружина виступають з мотиваційними промовами в усіх куточках світу, допомагають ветеранам, привертають увагу громадськості до фізичних, психічних та емоційних шрамів, які залишає війна. 

Нагадуємо і сподіваємося на розуміння! Цей захід є закритим для преси і проводиться ЛИШЕ для родин веретанів. 

Для участі, будь ласка, зареєструйтесьhttp://bit.ly/2wVHTom.

Для входу в Американський дім потрібен паспорт або посвідчення водія!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.