bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція проекту «Гендерне бюджетування, як інститут громадянської освіти»
04.09.2017

В середу, 6 вересня, о 10.00 годині в прес-центрі ОКІА «Новини Полтавщини» розпочнеться прес-конференція про початок роботи проекту «Гендерне бюджетування, як інститут громадянської освіти».

Про  проведення прес  –конференції щодо  початку роботи проекту  «Гендерне бюджетування, як інститут громадянської освіти», який буде здійснюватися громадською організацією «Інститут гендерних трансформацій» в партнерстві з низкою громадських організацій та Полтавським Інститутом економіки і права Університету «Україна».

В прес конференції, яка відбудеться в середу, 6 вересня, о 10.00 годині в прес-центрі ОКІА «Новини Полтавщини» (за адресою: м. Полтава, вул.. Соборності, 45, каб. 517)  візьмуть участь керівник ГО «Інститут гендерних трансформацій» та проекту Курилко Вікторія Олексіївна, директор Полтавського Інституту економіки і права Університету «Україна» Мякушко Надія Семенівна», голова полтавської спілки жінок «Чураївна» Якубенко Олена Павілвна, керівник моніторингової групи проекту Шляхтіна Анастасія Сергіївна.

Метою  проекту є сприяння в підвищенні обізнаності громадськості Полтавської області щодо механізмів формування та моніторингу бюджетних процесів, підвищення їх прозорості та створення ефективних процедур громадського моніторингу їх виконання через підвищення спроможності представників місцевих ОГС у питаннях формування бюджетів та моніторингу використання бюджетних коштів.

Реалізація запропонованого проекту дасть можливість вперше в Україні розробити та запровадити процедури науково обґрунтованого гендерного моніторингу обласного бюджету.

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

Додаткова інформація за тел. +380975592096.

Журналістам з районних центрів буде відшкодовано вартість проїзду. 

Контакти

  • +380975592096

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.