bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Student Education Wave Forum TAVRIA 2017
12.06.2017

З 22 до 26 червня в смт. Лазурне (Херсонська область) відбудеться всеукраїнський студентський захід «Student Education Wave Forum TAVRIA 2017». Дедлайн - 16 червня 2017 р.

З 22 до 26 червня в смт. Лазурне (Херсонська область), на базі відпочинку «Колос» Херсонського державного аграрного університету, за ініціативи ГО “Молодіжна антикорупційна агенція”, відбудеться всеукраїнський студентський захід «Student Education Wave Forum TAVRIA 2017». Метою заходу є розвиток лідерського потенціалу студентської молоді, підвищення рівня знань учасників в питаннях забезпечення якості вищої освіти та обмін досвідом громадської діяльності. В рамках заходу також відбудеться святкування Дня молоді. Під час форуму планується презентація онлайн-порталів неформальної освіти, симуляція участі студентів в акредитації освітніх програм, тренінги від членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, обговорення законопроекту «Про освіту» та інше. 

Для реєстрації необхідно до 16 червня включно заповнити онлайн-анкету за посиланням goo.gl/mlqMro. Підтвердження участі надійде аплікатам на їх електронні адреси не пізніше 18 червня. Організатори забезпечують учасників проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами та проїздом з м. Херсон до місця проведення заходу. Інші витрати – за рахунок учасників (відряджаючої сторони). 

З організаційних питань можете зв’язуватися з членом правління організації, Покидько Юлією (тел. 0991463422, 0681799152).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.