bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційні заходи від Представництва ЄС в Одесі та Чорноморську
07.06.2017

13-15 червня 2017 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Одесу та Чорноморськ з офіційним візитом. У рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів.

Що? Публічна презентація проектів та можливостей співпраці з ЄС для Одещини

Для кого: для представників обласної влади та місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій Одеси та області

Коли? 14 червня, 11.00 – 14.00

Де? м. Одеса, Одеська обласна державна адміністрація, пр. Шевченка, 4

Під час заходу Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова розкаже про пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також зробить огляд програм Євросоюзу, зокрема, інформаційних, освітніх та культурних проектів. Своєю чергою, спеціаліст з питань політики Групи підтримки України Представництва ЄС Бенедікт Германн торкнеться теми децентралізації, а радник з політичних питань, другий секретар Представництва ЄС в Україні Марія Масловська-Хернандез розповість про особливості реформування сектору державного управління.

Що? Панельна дискусія для представників місцевого бізнесу «Вихід на ринки ЄС: можливості, шляхи, інструменти, особливості та успішні кейси українських бізнесменів»

Коли?  14 червня,  16.00 – 18.00

Де? м. Одеса, Impact Hub Odessa, вулиця Грецька, 1А, зала «Сієтл»

Представники місцевого бізнесу дізнаються про можливості виходу на ринки ЄС; переваги, які надає Угода про асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом; експертні поради з міжнародного розвитку бізнесу; успішні історії місцевих підприємців, які експортують на ринок ЄС. Реєстрація за таким посиланням: http://bit.ly/eu-ua_business, детальна інформація тут: http://internews.ua/2017/05/business-panel-odesa/

Що?   Тренінг «Як написати грантову заявку на конкурси ЄС?

Коли? 13 червня, 12.00 – 14.00

Де? м. Одеса, Impact Hub Odessa, вулиця Грецька, 1А, зала «Амстердам»

Під час тренінгу учасники більше дізнаються як отримати грантову підтримку ЄС,  як підготувати успішну грантову заявку, як працює грантове фінансування та які є поточні програми та гранти ЄС, на які можна подати заявку. Реєстрація за таким посиланням: http://bit.ly/grants-workshop, детальна інформація тут: http://internews.ua/2017/06/grant-writing-workshop-odesa/

Що? Публічна дискусія для молоді, активістів та представників ГО

Коли? 15 червня, 10:00 – 11.30

Де? м. Чорноморськ, Чорноморська міська рада, пр. Миру 33, зала 300

Учасники зустрічі дізнаються про ключові напрями поточних відносин між Україною та ЄС, про програми, проекти та інформаційні ресурси ЄС, а також можливості співпраці у 2017 році.

Що? Інтерактивна гра для молоді на тему «Засідання Ради ЄС: «Засідання Ради ЄС: як Україна отримала безвіз»»

Для кого: студенти, школярі старших класів

Коли/де? 13 червня, 10.00 – 12.00, м. Одеса, Інформаційний Центр ЄС, Одеський національний економічний університету (Головний корпус), вул. Преображенська 8, Наукова бібліотека, Мала актова зала (ауд.209)

Коли/де? 15 червня, 13.30 – 16.30, м. Чорноморськ, Чорноморська міська рада, просп. Миру 33, Мала зала

Гра-зустріч для старшокласників та студентів допоможе пояснити їм принципи та механізми роботи однієї з найважливіших інституцій Європейського Союзу. На прикладі процесу ухвалення рішення про надання Україні безвізового режиму учасники гри не лише розвинуть навички спілкування, ведення дебатів та зрозуміють, у який спосіб відбувається процес ухвалення рішень у Раді ЄС, але й, побувавши міністрами, зможуть власноруч долучитися до важливих питань порядку денного відносин між ЄС та Україною.

Що? Вікторина на знання фактів ЄС з фотовиставкою «Впізнай миттєвості твоєї Європи»

Коли/де? 13 червня, 14.00 – 15.30, м. Одеса, пам’ятник Дюку де Рішельє, Приморський бульвар

Коли/де? 15 червня, 17.00 – 18.30, м. Чорноморськ, територія біля Спортивного комплексу “Юність”

Під час вікторини усі охочі матимуть змогу перевірити та вдосконалити знання про Європейський Союз та відносини між Україною та ЄС. Найактивніші учасники заходу отримають пам’ятні призи від Представництва ЄС. 

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів). Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ольги Гуртовенко, 050 82 02 777, [email protected] та Діанни Бущук, +38(097)1514905, [email protected]                

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.