bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День Дій в Миколаєві
29.05.2017

В рамках Дня Дій в місті Миколаєві 4 червня 2017 р. з 10:00 до 17:00 в парку Манганарівському («Серці міста», вул.Адміральська 36) відбудеться громадський пікнік з конкурсами, вікторинами та квестами як для дітей, так і для дорослих.

День Дій - ряд подій, які в червні 2017 року об’єднають 11 міст України в рамках міжнародної кампанії “Міста для життя”. Основна  ідея - донести до місцевих жителів  необхідність взаємодіяти з владою стосовно проблем змін клімату, а також показати, що громадськість має вплив, від слів до дій!

В рамках Дня Дій в місті Миколаєві 4 червня з 10:00 до 17:00 в парку Манганарівському («Серці міста», вул.Адміральська 36) відбудеться громадський пікнік з конкурсами, вікторинами та квестами як для дітей, так і для дорослих.

Також буде проведена екологічна гра KEEP COOL , під час якої ви зможете зануритись в атмосферу міжнародних політичних рішень, осягнути наслідки зміни клімату та складність прийняття рішень. В результаті гри ви матимете змогу визначитись, що важливіше “гроші або збереження життя на Землі?”

 Тож не вагайтесь та приходьте 4 червня до парку, на вас очікують:

  • Цікаві інформаційні матеріали
  • Зона гри
  • Зона пікніку
  • Зона малювання для дітей
  • Зона конкурсів, квестів та вікторин (з подарунками)
  • У вас буде можливість познайомитись з сонячними батареями Sunnik та розпитати все що ви хотіли знати про сонячну енергетику.

Захід організовує громадська організація «Центр розвитку туризму та збереження екології «Збережи світ» за підтримці Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради, міжнародної організації 350.org та української молодіжної кліматичної асоціації.

«Міста для життя» - міжнародна кампанія, мета якої - об’єднання кліматичних активістів і ініціатив, сприяння прийняттю та реалізації довгострокових кліматичних стратегій в містах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. На сьогодняшній день кампанія реалізовується в таких містах, як Могильов (Білорусь),  Київ (Україна). В рамках днів дій до кампанії приєднаються також Бішкек (Киргизстан) і Кутаїсі (Грузія). Ініціатор кампанії - міжнародна організація 350.org

Контакти

  • +380969524706

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.