bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація інтернет-ресурсу «Діти»
06.10.2008

8 жовтня, об 11.00, у приміщені інформагенції «Інтермедіаконсалтінг» (вул. Б. Хмельницького 17/52 А (бізнес-центр «Леонардо», 1 поверх) відбудеться презентація інтернет-ресурсу «Діти» Державного департаменту з питань усиновлення та захисту прав дитини. На ньому буде зібрана вся інформація стосовно «дитячої» політики в Україні.

Сайт міститиме інформацію щодо кроків, які необхідно зробити родині, яка вирішила всиновити або взяти на виховання дитину-сироту, перелік необхідних державних установ та громадських організацій, нормативну базу цієї сфери. Він стане надійним путівников для людей, які готові допомагати дітям або захищати їх права.

У прес-конференції з цього проводу візьмуть участь народний депутат України, Голова Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана» Олександр Фельдман та Директор Державного департаменту з питань усиновлення та захисту прав дитини Людмила Волинець.

Наша мета – щоб кожна дитина в Україні, позбавлена батьківського піклування, знайшла родину, а застаріла інтернатна система виховання дітей-сиріт припинила своє існування.

Акредитація журналістів за телефоном: 044-289-95-05

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.