bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок політичного впливу «Вирішити» у Хмельницькому
10.05.2017

Міжнародний республіканський інститут організовує одноденний Ярмарок за участі політичних партій та громадянського суспільства, який буде відкритий для широкої публіки. Дедлайн - 12 травня 2017 р.

Демократична політична система розглядається як взаємозв’язаний двосторонній процес, в якому керівники держави та державні установи є підзвітними, відповідальними та прозорими для громадян, а громадяни мають право голосу в прийнятті рішень.

Для того, щоб стимулювати цей діалог між суб’єктами з боку пропозиції (посадовими особами та політичними партіями) та представниками зі сторони попиту (громадяни), МРІ організовує одноденний Ярмарок за участі політичних партій та громадянського суспільства, який буде відкритий для широкої публіки.

У ході Ярмарку політичного впливу політичні партії та організації громадянського суспільства матимуть нагоду продемонструвати свою роботу громадянам, а громадяни матимуть можливість дізнатися про різноманітні політичні партії та громадські організації, які діють в їхній громаді.

Важливим елементом програми Ярмарку політичного впливу «ВПЛИВАТИ» стане обговорення 3-х ключових проблем міста, відповідно до Муніципального опитування МРІ, у форматі «Світове кафе» та спільний пошук вирішення проблем разом із мешканцями міста.

Ключові проблеми міста, які будуть обговорюватись:

  1. Низький рівень доступу для людей з інвалідністю;
  2. Відсутність паркомісць для автомобілів у місті;
  3. Небезпечна екологічна ситуація та забруднене навколишнє середовище.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у “Світовому кафе” для обговорення проблем міста, будь ласка, зареєструйтесь

Ярмарок триватиме з 10:00 по 16:00

Вхід вільний.

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) є неприбутковою, неурядовою організацією, що працює над утвердженням свободи та демократії в усьому світі, допомагаючи політичним партіям діяти більш конкретно та відповідально, підтримуючи участь громадян у розробці державної політики, та сприяючи збільшенню ролі соціально марґіналізованих верств населення, включно з жінками та молоддю, у політичному процесі.

З 1994 року МРІ розпочав співпрацю з Україною для просування належного врядування, зміцнення державних і цивільних інститутів та об’єднання зусиль у країні на етапі перехідної демократії. Завдяки довготерміновій та сталій роботі в Україні, МРІ створив потужну мережу українських експертів, громадських організацій та зацікавлених сторін, з якими співпрацює з метою надання конкретної допомоги відповідно до місцевих умов та мінливого політичного середовища.

Ярмарок проводиться у рамках програми Міжнародного республіканського інституту за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.