bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття виставки «Конкурс Лейпцизької премії»
01.03.2017

2-го березня 2017 року о 12:00 у Київському національному університеті будівництва та архітектури (КНУБА) за адресою м. Київ, вул. Преображенська 2 (у холі архітектурного факультету) відбудеться офіційне відкриття виставки робіт учасників конкурсу  на Лейпцизьку премію проектів інтегрованого розвитку міста в Україні.

Конкурс на Лейпцизьку премію відбувся в рамках співпраці між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Федеральним міністерством довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини. Призовий фонд конкурсу склав понад 25.000 євро. 43 міста та громади з усієї України представили на конкурс 95 проектів. Переможців за результатами оцінювання міжнародного журі оголошено 16-го грудня 2016 року під час першої німецько-української конференції міського розвитку.

Виставка робіт учасників конкурсу на Лейпцизьку премію проектів інтегрованого розвитку міста в Україні діятиме до 16-го березня 2017 року. Вхід вільний.

Довідково: Цілі „Лейпцизької хартії сталого європейського міста“ в рамках інтегрованих концепцій містобудівного розвитку полягають у тому, щоб, з одного боку, змінити секторальний погляд на розвиток міста та на інтегровані стратегічні підходи, а з іншого боку, підтримувати самоорганізацію мешканців та посилити ефективність міських адміністрацій. Для підкреслення методичного зв’язку з Лейпцизькою хартією за згодою міста Лейпциг премію було названо “Лейпцизька премія інтегрованого розвитку міста в Україні”.

Проект «Національна політика міського розвитку в Україні» виконує компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, яка підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрями німецької співпраці з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.