bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IV Турнір з класичних судових дебатів «Ultima Ratio»
12.02.2017

В березні на базі Одеського апеляційного господарського суду відбудеться IV Турнір з класичних судових дебатів «Ultima Ratio», організований Одеським осередком Ліги студентів Асоціації правників України.

Цього року формат заходу дещо змінений. Змагання проводитимуться в 3 етапи: два відбіркових тури та один фінальний. Особливість оновленого Турніру полягає в тому, що перший етап буде відбуватись у регіонах України на базах відбіркових центрів — Львівського, Миколаївського, Дніпровського та Київського осередків. Переможці неодмінно матимуть низку привілеїв, серед яких пряме попадання до фіналу та покриття партнерами організаційного внеску. Другий тур — всеукраїнський. В ньому змагатимуться команди, що не мали змоги прийнять участь на першому етапі, не здобули очікуваної перемоги, а також команди одеського регіону. Відбір буде відбуватись винятково в заочній формі — шляхом електронного листування. Цей етап передбачає подання командою заявки за формою, що встановлюється організаторами, та Меморандуму за наданою фабулою з викладенням позиції однієї із сторін (позивача чи відповідача, за вибором команди). Фінальний тур проходитиме в м. Одесі протягом двох днів.

До участi запрошуються команди студентів-правознавців ВНЗ України III-IV рівнів акредитації у складі двох учасників, які почергово презентуватимуть позиції позивача і відповідача. Кількість команд - учасників фінального туру обмежена та не може становити більше 20.

Партнери також приготували додаткові заохочення для всіх учасників змагань. Призовий фонд цьогоріч становить: 2000 грн. для команди, котра посяде омріяне І місце; 1000 грн. для учасників, що здобудуть ІІ місцеі; тим, хто опиниться на ІІІ-ІV місцях, партнери гарантують винагороду в 500 грн на кожну команду. Окрім грошових подарунків, на переможців чекає можливість стажування у провідних юридичних компаніях, пам’ятні сертифікати та спеціальні нагороди. Також кожен з учасників вступить у боротьбу за звання кращого оратора Турніру за версією організаторів і за версією Юридичної компанії “CLS”. На переможця цієї категорії очікує приємний приз від Генерального партнера — подарунковий сертифікат на придбання товару в одному із всеукраїнських мережевих центрів.

 Голова Одеського осередку Ліги студентів АПУ — Олександр Артьомов — визначив мету Турніру: “Насамперед, захід спрямований на покращення здобутих студентами-правниками теоретичних знань та має на меті навчити правильно застосовувати їх на практиці. Також Турнір допоможе деяким учасникам потрапити на стажування в юридичних фірмах”.

Перший відбірковий етап вже розпочато і реєстрація на нього триватиме до 17 лютого.

За детальною інформацією звертайтесь до контактних осіб:

Нессонова Олександра, тел: +38 095 828 95 45
Артьомов Олександр, тел: +38 098 453 84 38
е-mail: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.