bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Глобальний мистецький проект Inside Out у Черкасах
02.11.2016

Група активістів прагне витребувати мир в країні за  допомогою мистецького проекта -історії перетворення особистої ідентичності в твори народного мистецтва - Inside Out Ukraine - вуличної  величезної  виставки з 50 фотопортретів.

Так ми захищаємо наше майбутнє і передаємо надію на позитивні зміни! Так ми боремося з бідністю, голодом, відчаєм та хаосом”, - кажуть організатори.

Ця ініціатива була натхненна глобальним міжнародним успіхом проекту Inside Out. Понад 260 000 людей стали учасниками проекту в 129 країнах. Проект був ініційований анонімним художником JR під час отримання міжнародної премії TED Prize 2 березня 2011 року.

Ми запрошуємо вас стати частиною цього масштабного проекту, який розпочнеться з м. Черкаси. Так,  7 листопада з 18.30 до 19.30 за адресою вул. Смілянська, 145, зуп. Зоопарк( через дорогу від Літака) в студії пройде безкоштовна фотосесія для бажаючих стати учасниками , яку проведе  черкаський фотограф Олександр Цибульський. 

Взяти ВІЛЬНО участь ви можете вільно за умови реєстрації за посиланням. 

  • Надіслав свій фотопортрет (розміром не меньш 1 МГ та 100 dpi , обличчя ) на адресу [email protected], зробивши портрет самостійно або залучив свого фотографа та надавши згоду на використання фотографії (форма додається при листуванні) 
  • Прийняти участь у фотосесії у вашому місті, про яку ми попередемо заздалегідь
  • Прийняти участь, надавши поверхню (стіну будинку, або інш) під фотографію або групу фотографій або проанонсувавши подію 
  • Прийняти участь у поклейці зображень як волонтер 
  • Відвідати саму фото-інсталяцію

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.