bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Пошуково-аналітична система 007»: презентація в місті Дніпро
19.08.2016

Пошуково-аналітична система 007 - це web-сервіс на основі відкритих даних зі сфери державних фінансів. Він надає можливість пошуку, аналізу та візуального представлення інформації про те, як держава використовує кошти платників податків. Сервіс стане у нагоді журналістам, громадським активістам та свідомим громадянам. 

На сайті www.007.org.ua можна побачити, чи достатньо отримує державного фінансування ваша школа, лікарня, ВНЗ, Рада, Адміністрація, та що закуповують державні установи, організації та підприємства на бюджетні кошти. Активні громадяни матимуть простий і дієвий інструмент контролю та зможуть швидко переводити боротьбу з корупцією в правове поле. Ми розкажемо, як написати звернення до відповідального органу, як оформити запит на надання інформації. Щоденно сайтом користуються більше 300 користувачів.

У понеділок 29 серпня 2016 року в Spalah: образовательный хаб и коворкинг. Днепр за адресою м. Дніпро, вул. Яворницького,5 (6 поверх) відбудеться презентація можливостей та практичного використання web-сервісу «Пошуково-аналітична система 007». 



Як контролювати владу, і які правові інструменти впливу використовувати, вам розповідатимуть:

Наталя Кравченко – керівник проекту «Пошуково-аналітична система 007»
Артем Боримський - юрист.

Ми працюємо для того, щоб більше людей отримали знання про те, як використовуються кошти платників податків, щоб збільшити прозорість та відповідальність держслужбовців перед громадянами, задля зростання рівня громадянської свідомості.

Слідкувати за подією можна за посиланням http://bit.ly/2bOadPE

Участь безкоштовна.

Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Контакти

  • Пошуково-аналітична система 007
  • 0992955520
  • www.facebook.com/pointOOSeven/
  •  www.007.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.