bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Культурно-освітній центр «Арт Депо»: кіноклуб, читки п’єс, театральна студія
16.08.2016

Київська мала опера знаходиться в історичній місцевості Лук’янівка за адресою вул. Дегтярівська, 5. Її приміщення побудоване у 1902 році архітектором Михайлом Артиновим як Лук’янівський народний дім. Пізніше тут знаходився Будинок культури Київського трамвайно-тролейбусного управління – звідси й слово «депо» у назві культурно-освітнього центру.

Окрім освітніх заходів для працівників культурних установ міста та воркшопів для молодих представників арт-спільнот (режисерів та художників), культурно-освітній центр «АРТ ДЕПО» пропонує низку заходів для широкої аудиторії. А саме:

1. Зустрічі кіноклубу, які відбуватимуться щосереди о 19.00.

У цьому місяці можна буде подивитись та обговорити такі фільми:

17 серпня – «Вбити пересмішника» 1962 реж. Роберт Малліґан

24 серпня – «Випускник» 1967 реж. Майкл Ніколс

31 серпня – «Опівнічний ковбой» 1969 реж. Джон Шлезінґер

У якості модератора дискусії виступає кінознавець Ігор Грабович – співавтор програми «Аргумент кіно» на телеканалі «1+1».

2. Читки п’єс щосуботи о 12.00.

Кожна читка - це своєрідна вистава без костюмів та декорацій, без мізансцен та остаточних режисерських вирішень. Замість всього цього – ваша уява. Натомість є текст, який оживає завдяки акторам та основна ідея, яка постає завдяки роботі режисера. А в кінці дійства обов’язково відбувається обговорення почутого та побаченого.

У нашому фокусі - сучасна українська та світова драматургія: нові імена, актуальні п’єси, які покликані дати відповідь на виклики часу.

До кінця серпня плануються читки таких п’єс:

20.08.16 - П’єса «Тоталізатор» сучасного українського драматурга Олександра Куманського.

27.08.16 - П’єса «Хата, або кінець епохи вишневих садів» сучасного українського драматурга Надії Симчич.

3. Театральна студія. Заняття проводяться двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю о 19.00.

У серпні триває набір у театральну студію. Всі бажаючі можуть долучитись до її роботи.

Додаткову інформацію можна отримати на сторінці “Арт Депо” у мережі Фейсбук - http://bit.ly/2bmscrN , звернувшись за телефоном: 099 349 81 11 або написавши листа на електронну адресу: [email protected].

Проект «Через мистецтво до взаєморозуміння: Київська мала опера як культурно-освітній простір для діалогу та єднання» реалізується Громадською організацією «Точка дотику» за фінансової підтримки Проекту «Замінимо мури відчиненими вікнами», який впроваджуються Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) та Громадською організацією Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція і розвиток» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.