bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестиваль авто, День незалежності США, екскурсія цвинтарем та Jazz Weekend
01.07.2016

Пропонуємо до Вашої уваги події, що відбуватимуться у Києві 2-3 липня 2016 року. Кияні та гості зможуть долучитися до святкування Дня незалежності США, насолодитися концертами класичної та джазової музики, відвідати фестиваль авто, прогулятися Лук’янівським цвинтарем, відвідати виставку з історії Києва. Яскравих Вам вихідних!

2 липня 2016 р. - Святкування Дня незалежності США в Американському домі. У програмі свята смаколики, веселі ігри, жива музика, танці та майстер-класи. Вхід вільний, але при собі потрібно мати паспорт або ж посвідчення водія.

Читати більше…

2 липня 2016 р. – концерт класичної музики у Будинку кіно. У цей вечір прозвучать композиції на тему літа та кохання: Чайковського, Моцарта, Баха, Вівальді та інших видатних композиторів. У цей вечір на сцену вийдуть одні з кращих представників української класичної сцени: Оркестр «Віртуози Києва».

Читати більше…

2 липня 2016 р. - Jazz Weekend. Впродовж двох днів заплановано виступи 8 найяскравіших джазових колективів з новою програмою.

Читати більше…

2 липня 2016 р. – NewCarsfest. У програмі фестивалю тест-драйви 40 нових авто, в тому числі Тесла та електрокари; шоу програма, конкурси та призи.

Читати більше…

2 липня 2016 р.- відкриття виставки «Дніпро та Київська гавань». 2 липня в Музеї історії Києва відбудеться відкриття виставки «Дніпро та Київська гавань», що продемонструє киянам та гостям столиці унікальні, рідкісні, цікаві експонати про Київ як портове місто, як місто суднобудування!

Читати більше…

3 липня 2016 р. - екскурсія «Від Зерова до Бейліса». «Їздець» продовжує досліджувати Київ і запрошує на прогулянку одним із найстаріших поховань столиці – Лук’янівським цвинтарем. В неділю, 3 липня, о 16:30 відбудеться екскурсія «Від Зерова до Бейліса» від культуролога, засновниці арт-проекту «Естетика смерті» Оксани Дідківської-Воробієнко.

Читати більше…

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.