bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Бюджетна політика міста Ізмаїл»
14.06.2016

17 червня 2016 року в м. Ізмаїлі відбудеться прес-конференція: «Бюджетна політика міста Ізмаїл: « Індекс прозорості - участі - доброчесності».

На прес-конференції будуть презентовані результати оцінювання бюджетної політики Ізмаїльської міської ради в рамках Всеукраїнського Індексу прозорості, участі та доброчесності, яке проходило в рамках роботи громадського партнерства «За прозорі місцеві ради» протягом року.

Місто Ізмаїл стало одним з 17 міст України, що потрапили у вибірку, на ряду з іншими містами обласного і районного підпорядкування, де було проаналізовано рівень прозорості для громадян інформації про місцеві публічні фінанси, а також практику та можливість участі громадян в бюджетному процесі на всіх його етапах.

Даний аналіз - це перш за все можливість показати місцевій владі сильні і слабкі сторони бюджетної політики очами громадян. А також можливість створити умови для того, щоб в подальшому бюджетна політика була проста для розуміння і доступна на кожному етапі її формування.

Прес-конференція відбудеться за адресою: м Ізмаїл, вул. Краснофлотська (Корабельна) 69, прес-клуб готелю «Інтерклуб» о 12.00.

Запрошуються всі зацікавлені ЗМІ, громадські організації, представники органів влади.

Контактний телефон: 0994191492

Громадська організація «Регіональний Аналітичний Центр» заснована в 2015 році, як експертний майданчик для обговорення соціально-значущих питань та вивчення громадської думки в різних сферах, аналізу економічної, політичної і соціальної ситуації в регіоні, а також моніторингу діяльності місцевих органів влади та виборчого процесу.

Захід проходить в рамках проекту «Прозорі бюджети - запорука довіри громадян», який реалізується ГО «Регіональний Аналітичний Центр» в рамках ініціативи «Громадянське суспільство і ЗМІ - за прозорі місцеві бюджети!», Одеської обласної організації «Комітет виборців України», Фундації «Відкрите суспільство» і громадським партнерством« За прозорі місцеві ради» за фінансової підтримки Європейського союзу і Посольства Фінляндії в Україні.

Контакти

  • ГО «Регіональний Аналітичний Центр»
  • 0994191492

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.