bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація виставки «Інна Вапнярська. Малярство» (Київ)
13.05.2016

16 травня 2016 року о 16 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація виставки «Інна Вапнярська. Малярство». Персональна виставка Інни Вапнярської  присвячена 50-річчю від дня її народження і є своєрідним звітом творчих досягнень художниці. Інна Дмитрівна належить до нової когорти українських митців, що утворилася в часи становлення України як незалежної держави.

Викладаючи в Київському художньо-промисловому технікумі, Інна Вапнярська опанувала техніку та методику петриківського розпису.  У майбутньому це стало визначальним для її творчості, в якій  поєднались академічна освіта, народний фольклор та  усталені традиції петриківського розпису. Як результат, перед нами –  декоративний вид народного малярства з умовно-просторовими рішеннями станкової композиції та  елементами пейзажу.

Ретроспективна виставка творів Інни Вапнярської є яскравим свідчення послідовного та цілеспрямованого творчого шляху художниці упродовж більш ніж двадцяти років. Сьогодні художниця перебуває у розквіті творчих сил, про що свідчать її останні роботи.

Виставка працюватиме до 10 червня 2016 р.

Наша адреса: Київ, вул. Лаврська, 9 корп. 2

Контакти

  • Національний музей українського народного декоративного мистецтва
  • (044) 280-36-93

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.