bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний вечір віденської культури (Київ)
27.04.2016

28 квітня 2016 року в 19:00 в ресторані «Старо» відбудеться благодійний вечір віденської культури, кошти від якого будуть перераховані на один з проектів Благодійного фонду «Свічадо».

Танцювальний Сомельє Іван Павлов поділиться своїм досвідом танцювальних подорожей, розповість про переваги відпочинку на віденських балах і проведе майстер-клас на тему "Віденський бал - шедевр нематеріальної культурної спадщини. Як стати Гостем Віденського балу?"

На які цілі будуть зібрані кошти?

Передчасно народжена дитина живе, зростає, розвивається під контролем пульсоксиметру, тому що вимагає постійного моніторингу за пульсом і диханням.
Пульсоксиметр - медичний контрольно-діагностичний прилад для неінвазивного вимірювання рівня насичення киснем капілярної крові. Пульсоксиметр має спеціальний датчик, який приєднується до дитини і відстежує, на скільки відсотків кров насичена киснем. Лікар або медсестра, маючи такі дані, можуть коригувати відсоток кисню, який подається дитині в залежності від індивідуальних потреб кожної дитини.
В останні роки відзначається стабільне зростання народження дітей раніше терміну. Як відомо, всі новонароджені діти вразливі, але передчасно народжені - особливо, а проблема передчасних пологів залишається однією з проблем, недооцінюваних суспільством. У дітей з вагою при народженні менше 1000 грамів легені не встигають дозріти і повністю розкритися при першому вдиху, а серця - почати битися впевнено!

Детальніше про проект фонду тут: https://ubb.org.ua/ru/project/1971

Майтер-клас проводить Іван Павлов - танцюючий мандрівник, перший і єдиний володар незвичайної професії "Танцювальний Сомельє", засновник Клубу Танцюючих Мандрівників «Кабріоль». Своє хобі - відпочинок на балах - Іван перетворив на професію. За плечима Івана 10 років навчання танцям і сценічних виступів, 25 років танцювального стилю життя, участь в Віденських балах в Києві, Москві та Відні.

Програма майстер-класу:

  • Що ж таке "Віденський Бал"?
  • Історія Віденського балу
  • Танцювальні подорожі Івана Павлова Танцювального Сомельє
  • Для чого їхати на віденський бал дівчині і чоловікові?
  • Як стати Гостем Віденського балу?

Цей вечір для Вас, якщо Ви:

  • Дівчина, яка мріє стати справжньою Леді і відчути себе Принцесою в суспільстві шляхетних Джентльменів
  • Справжній джентльмен, готовий демонструвати себе вимогливій публіці
  • Витончена натура, яка любить класичну красу
  • Надаєте перевагу різним культурним подіям
  • Хочете розширити горизонти і урізноманітнити свої подорожі
  • Чи бажаєте блищати в високому суспільстві

Крім культурно-інтелектуального відпочинку в ресторані, Гостей вечора чекають частування: welcome drink - келих шампанського, десерт, кава або чай на вибір.

Купуючи квиток, гості роблять благодійний внесок.

Вартість квитків:

- 250 грн - мінімальна,
- 300 грн,
- 400 грн,
- Інша комфортна сума.

У вартість квитка входять частування від ресторану, решта коштів будуть передані в благодійний фонд "Свічадо".

Кількість гостей обмежена, всього 40 місць.

Реєстрація обов’язковаhttp://bit.ly/1No5IlT

Реквізити для оплати: 5168 7423 4531 1454, Кисліцина Дарина
Дрес-код вечора: Semi-formal

Як дістатися в Ресторан "Старо":

  • метро: перейдіть на синю лінію і вийдіть на станції "Контрактова площа" або "Тараса Шевченка", орієнтир - кінотеатр "Жовтень".
  • Автомобілем або таксі: Вул. Костянтинівська 34-Б, заїзд з вулиці Введенської.

Подію організовують Танцювальний Сомельє Іван Павлов, компанія «Service-ss», 
компанія «Talk and Beauty».

Дещо про віденський бал

Побувати одного разу на цьому балу, станцювати вальс у особливій атмосфері, відчути себе справжньою принцесою і зустріти прекрасного принца - про це з дитинства мріє практично кожна жінка незалежно від віку!

Тільки уявіть: великий зал, що потопає в квітах, за яким кружляють пари в повільному вальсі, галантні кавалери у фраках і смокінгах, пані та дівчата в шикарних вечірніх сукнях, оркестр, кращі оперні голоси, артисти балету, популярні і улюблені танці епохи балів. Таємничість і урочистість відбувається заворожує ...

Про віденські бали чули всі хоч раз в житті, проте, існує думка, що це закриті заходи, куди за особистим запрошенням можуть потрапити тільки представники вищого суспільства. Але це зовсім не так.

Віденські бали досить демократичні. Звичайно, необхідно дотримуватися дрес-коду і певних правил поведінки, але ж це своєрідна гра для дорослих, правила, за якими розвивається дія незвичайної казки.

Стати дебютанткою балу - танцювати урочистий полонез на відкритті - було мрією кожної юної принцеси. З тих пір мало що змінилося: багато дівчат все також мріють опинитися прекрасними принцесами в казкових бальних сукнях, незмінно білих, і танцювати всю ніч безперервно в оточенні знаменитостей. Бал - це урочистість краси і вишуканості! Бальна ніч - це справжня казка, в яку хочеться повертатися знову і знову! І Ви також можете здійснити цю красиву мрію.

Як стати самою блискучою на такому заході допоможе майстер-клас Танцювального Сомельє Івана Павлова. Ви дізнаєтеся, що необхідно зробити, щоб потрапити на бал до красеня Відня і на час бальної ночі стати справжньою принцесою.
Розширте свої межі і наблизьтесь до мрії під ретельним керівництвом досвідченого Танцювального Сомельє.

Довідково

Танцювальний Сомельє - це танцюрист-фахівець, який допомагає новачкові в танцях навчитися рухатися красиво і в ритм, відчувати себе впевнено на танцювальному паркеті і отримувати задоволення від танцю. Танцювальний Сомельє організовує і проводить «дегустації» різних стилів танців, рекомендує і допомагає у виборі танцю, відповідного людині по стилю і ритму життя, розробляє персональні програми розвитку, включаючи навчання танцям і танцювальну терапію, консультує і супроводжує підготовку до танцювального заходу. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.