bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: різдвяний настрій, зимовий світ дитинства, Кіномедіа, UAmadeFest, книжкові подорожі
18.12.2015

Напередодні Нового року перед нами відкривають двері безліч подій, які варто відвідати після корпортативів. Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!  

Київ

16-20 грудня 2015 року – Фестиваль «Різдвяний Арсенал». Це найвеселіша, найяскравіша та найрізноманітніша підготовка до свят, адже саме тут можна отримати заряд чудового настрою на весь різдвяний сезон. Подарунки на будь-який смак, приємний і цікавий родинний відпочинок, захоплюючі майстер-класи, музичні виступи, тематичні програми ‒ все це створить ваш новорічний настрій – світлий і радісний.

Читати більше…

18-20 грудня 2015 року – Книжковий Медвін. Ярмарок здивує приємними несподіванками багатьох дорослих, адже і вони потребують див. Гості «Медвіну» матимуть можливість погортати й придбати найсвіжіші книжкові новинки. Програма ярмарку також передбачає насичену культурну програму - зустрічі з авторами та афтограф-сесії, літературні читання та презентації різних книжкових проектів. 

 

Читати більше…

19-20 грудня 2015 року – UAmade Fest. Фестиваль виробів найкращих українських майстрів запрошує побалувати себе та близьких, розважитися та насолодитися атмосферою свят. Радість для душі та тіла, найсмачніші смаколики, легкість і свобода. А для тих, хто любить фотографуватися, організатори приготували фотозони.

 

Читати більше…

19-21 грудня 2015 року – Польсько-українська виставка феміністичного мистецтва. Виставка присвячена темі «жіночого» у суспільстві. Художниці розкажуть про існування жінок у сучасності та історії, про гендерні ролі, а також про жіночу тілесність, практики і життєві ритуали.

Читати більше…

19 грудня 2015 року – Проект «Автентична Україна». У межах пізнавального проекту Національного музею історії України усіх бажаючих запрошуємо розкрити сутність традиційних обрядів, ввести їх у власний культурний «вжиток». Перша лекція – про обряди та традиції святкування Різдва в Україні. Як то «водити козу», звідки пішла традиція плетіння «павуків» та чим була ялинка для українців.

Читати більше…

19 грудня 2015 року – Ніч кіно від Фестивалю «Кіномедіа». Усім, хто цікавиться журналістикою, пропонуємо провести 6 годин разом із кращими витворами світового кінематографу, присвяченими цій цікавій, дещо авантюрній професії. У програмі заходу стрічки «Стрінгер», «Сіль землі», «Інтерв’ю».

Читати більше…

19 грудня 2015 року – Вечір-подорож до країни див Льюїса Керрола. Ви зможете переглянути найяскравішу екранізацію «Аліси в країні див», що супроводжуватиметься обговоренням творчості й особистості Льюїса Керрола з літературознавцями. Ви будете приємно здивовані почутим та побаченим. За бажанням дрес-код – елементи костюмів героїв твору.

Читати більше… 

19 грудня 2015 року – Фестиваль «Зимова казка» на Співочому полі. На відвідувачів очікують унікальні конструкції вертепу, колядників, Снігової королеви у LED-освітленні та у гірляндах. Традиційно, кияни та гості міста зможуть придбати різдвяні та новорічні подарунки, покататися на ковзанці та придбати унікальні сувеніри. А для малечі діятиме спеціальна Пошта Діда Мороза.

Читати більше…

19 грудня 2015 року – Поетичний вечір. Талановиті українські поети та музиканти об'єднаються, щоб подарувати вам трохи чарівництва і своєї душі. Ви також можете приєднатися і відчути себе трішечки Святим Миколаєм Чудотворцем, адже мета нашого вечора – зібрати кошти на операцію одній дуже хорошій людині.

Читати більше… 

19 грудня 2015 року – Відкриття головної новорічної ялинки столиці. Софійська площа стане резиденцією Святого Миколая. У цей же день розпочнеться наймасштабніша новорічна ярмарка концертних заходів, що включають виступи співаків і показ мюзиклу про святого Миколая. Пора впустити новорічний настрій у своє серце!

Читати більше…

Вінниця

18-20 грудня 2015 року – Фестиваль творчості та стилю «Зимова казка». Усіх запрошують поринути у вражаючий світ дитинства, яскравих мрій та солодких подарунків. Ніхто не сумуватиме: для вас виступатимуть вокальні та танцювальні колективи, а також вготовані різноманітні розваги та конкурси, майстер-клас та виставки, новорічна фотозона та аквагрим, солодкі подарунки та призи.

Читати більше…

19 грудня 2015 року – Відкриття новорічної ялинки  у Вінниці. Крім новорічної красуні, ви побачите фіналістів і учасників популярних телевізійних талант-шоу. Завершиться подія гучним феєрверком.

Читати більше…

19 грудня 2015 року – Фестиваль французького короткометражного кіно. Фестиваль «Le Jour Le Plus Court»  запрошує зануритися в атмосферу Парижа. Унікальність фестивалю полягає в тому, що покази фільмів одночасно проходитимуть у сотні містах світу! Чудові французькі фільми + теплий чай, кава + близькі друзі.

Читати більше… 

19-20 грудня 2015 року – День Святого Миколая на ковзанах. Льодовий клуб запрошує активно відсвяткувати цей день. Зігріватимуть гостей  Dj Lokomotiv, Mc Burzhuy, FireShow та талановиті фігуристи. Також на вас чекають безліч конкурсів і подарунків.

 

Читати більше…

19-20 грудня 2015 року – Міжнародна виставка котів. Захід для усіх, хто любить цих гордовитих створінь. На виставці будуть представлені різні породи котів: великі і малі, короткошерсті, пухнасті, безшерстні та інші.

Читати більше… 

19-20 грудня 2015 року – Благодійний Фестиваль творчості та таланту «Крок до мрії». Фестиваль об’єднає відомих зірок, діячів культури та мистецтва, громадських діячів, представників соціально відповідального бізнесу, органів влади та усіх небайдужих до ідеї підтримки  талановитих дітей та молоді. Кошти, зібрані на Фестивалі, будуть віддані на благодійні пожертви дітям.

Читати більше… 

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.