bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський студентський форум у Харкові
29.11.2015

11-13 грудня 2015 року в Харкові Українська асоціація студентського самоврядування спільно з Харківською обласною студентською радою та Студентським сенатом Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, за підтримки Харківської міської ради та Харківської обласної державної адміністрації, проводитимуть Всеукраїнський студентський форум «Студентське самоврядуванняпроблеми та перспективи». На заході планується проведення низки тренінгів та дискусій, а також обговорення актуальних проблем студентського самоврядування. 

Для участі у Форумі необхідно до 7 грудня включно заповнити анкету за посиланням.

На захід запрошуються не більше двох представників з одного органу студентського самоврядування/студентської організації. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, кава-брейками, обідами, місцем у гуртожитку (для учасників з інших міст). Інші витрати, в тому числі на проїзд, відшкодовуються за рахунок відряджаючою сторони. Іменні запрошення, а також програма заходу будуть надіслані відібраним учасникам до 9 грудня на електронні пошти, вказані в анкеті.

З організаційних питань можна звертатися до голови Харківської обласної студентської ради Ланецького Ярослава (тел. 0978651155) та голови Харківського осередку Української асоціації студентського самоврядування Вершиніної Дарини (тел. 0935014928).

Контакти

  • Українська асоціація студентського самоврядування
  • Ярослав
  • 0978651155
  • Дарина
  • 0935014928

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.