bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Знайди свій вітамін для соціальних змін! (для Харківської області)
18.10.2015

Дорогі колеги,  запрошуємо взяти участь у Ярмарку громадських ініціатив «Соціальний Vitamin В», що відбудеться 7-8 листопада 2015 року в Харкові.

«Соціальний Vitamin» - це регулярна подія, започаткована харківськими активістами (ГО «Спілкування без кордонів» та ГР «Друг природи») для згуртування третього сектору на Харківщині. Ще цей захід - майданчик як для активних людей, що поки перебувають у пошуку: де знайти однодумців, як реалізувати свою ідею, так і для  громадських інціатив, які мають що запропонувати допитливій публіці.

Перший ярмарок громадського активізму відбувся 21 лютого 2015 року в лофті «Новое место», він мав потужний резонанс серед громади Харкова: понад 30 ініціатив, більш як 400 відвідувачів, нові волонтери у лавах організацій.

Взяти все найкраще від першого Ярмарку й додати глибини взаємодії між ГО ми плануємо, втілюючи Vitamin В 7-8 листопада 2015 року.

Осінній Vitamin триватиме два дні: перший день - подія суто для громадських ініціатив “Майстерня ГО”, другий день буде аналогічним до зимового Ярмарку.

Закликаємо зареєструвати вашу громадську ініціативу чи організацію з Харкова або Харківщини на участь у другому дні Ярмарку.

На що ми сподіваємося від вас: просто, гарно й інтерактивно розказати / показати свою діяльність і не залишити жодного вибору відвідувачам Ярмарку, - лише активно діяти разом.

Зрештою,  ми не забули, що 8 листопада - вихідний, тому квести у виставковому просторі громадських ініціатив, розважальні тести на визначення свого темпераменту активіста, концерт, - ось зовсім не повний перелік тих атракцій, що готує для вас осінній Vitamin В.

Щоб нічого не пропустити, запрошуємо долучатися до заходу в соцмережах: фб та вк.

Яким буде перший день Ярмарку (7 листопада), залежить від відповідей на запитання в анкеті.

Щоб кожен зміг знайти свій вітамін для соціальних змін, громадським ініціативам треба ним поділися.

Тому не баріться! Реєстрація триває до 19 жовтня.

Участь у заході безкоштовна.

На всі питання щодо участі ГО відповість Галина Уварова, [email protected], 093 214 14 93.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.